Dejlig have – dejligt liv

Dejlig have – dejligt liv

4. maj 2021 Slået fra Af admin

At have et dejligt og smukt hjemmeliv, har en stor betydning i hvor godt du egentlig går og har det. Det kræver overraskende lidt arbejdstid at transformere sin have – eller som minimum opdaterer den og gøre den til et dejligt sted at være.

Hvis man har en dejlig have som man har lyst til at være i, er man mere udenfor, får mere frisk luft, får mere energi og meget andet.

Der er simpelthen næsten ikke noget dårligt ved det. Så skulle det da lige ære, hvis man ikke har råd til at gøre noget spektakulært ved sin have.

At plante noget i haven

Bare det at plante noget nyt og spændende i haven, kan give din have nyt liv. Det kan for eksempel være noget som kirsebærtræ japansk. Hvorfor? Fordi det japanske kirsebærtræ er rigtig flot. Det har nogle uimodståelige farver hen over foråret.

Derudover er det nemt at passe. Hvis det ikke regner i en længere periode, skal du selvfølgelig selv vande træet, men ellers lever det at det danske vejr samt solenergien i sig selv.

Når træet har haft blomstret gennem foråret, har du om sommeren lækre kirsebær, som du kan gå og hapse af. Der er næsten intet der er bedre eller mere sommerligt end det.

Hvad nu, hvis man ikke har råd?

Selv hvis du ikke har råd til haven af dine drømme, betyder det absolut ikke, at du ikke fortjener den.

Det betyder dog nok at det bliver udskudt lidt hvornår du kan få den. Altså; at tage det en del af haven ad gangen er nok den bedste metode for dig.

Eller er der kviklån. Hvad er et kviklån? Et kviklån er et lån der er ekstremt hurtigt at tage. I nogle tilfælde er det dog lidt dyrere at tage et kviklån, end det er at tage et normalt banklån.

Det er fordi der er lavere sikkerhed ved kviklån. De tjekker ikke specielt meget op på din indkomst. I de fleste tilfælde, tjekker de blot om du står registreret i RKI og ud fra det beslutter de om du er godkendt til lånet.