Den perfekte reklamegave

Den perfekte reklamegave

23. marts 2022 Slået fra Af admin

En lækker kop med tryk kan være det som kan gøre den store forskel i jeres markedsføring. Med kopper med logo kan i effektivt og nemt reklamere med jeres navn og logo. Det er vigtigt at når I giver jeres modtagere en reklamegave at det ikke er noget som de enten bare smider ud eller som ender i bunden af skuffen. Med en lækker kaffekop med tryk kan I være sikker på de netop ikke bare ender her, men at de faktisk bliver brugt.

En kop med tryk er enorm universel og kan bruges af alle der modtager den. Den kan bruges af unge, gamle, kvinder og mænd og er derfor den perfekte reklameartikel. Der er mange produkter som er rettet mod en specifik gruppe af mennesker og som derfor ikke er den optimale gave af give væk. En kop med tryk sikrer dig god reklame blandt alle aldersgrupper og alle mennesker i forskellige brancher.

Kopper til events vil booste jeres reklame

Kopper med logo er specielt gode til store events, hvor mange mennesker deltager. Det kan blandt andet være messer eller til konferencer. Disse bliver ofte holdt indenfor, og dermed er der god mulighed for at skabe et hyggeligt samlingspunkt, omkring en lækker kopkaffe. I kan selv designe en kop med tryk, som passer til omgivelserne og som samtidig er beklædt med jeres logo, budskab eller kampagne. På denne måde kan modtageren have den med hjem fra messen, hvor den kan skabe opmærksomhed for jeres virksomhed. Det kan også være at I kunne tænke jer at servere jeres kunder en lækker kop kaffe. Så er vores mulighed for papkrus perfekt til jer. De vil kunne tage koppen med rundt og samtidig reklamere med jeres logo. Et andet sted kopper også kommer i spil er på de danske festivaler. Her kan I vælge vores lækre plastik krus, som er genanvendelige at få jeres logo på.

Design jeres egne kopper med tryk

Hos TopSupplies er der bred mulighed for at slippe fantasien løs og gå amok i farver og former, når I skal vælge hvilken kop med tryk I vil have. Der er nemlig ikke nogen grænser, når det kommer til, hvordan jeres kopper skal se ud. I kan beklæde den med jeres logo eller med et budskab, som I gerne vil have ud i verden. Det er ikke blot et smukt produkt, med også yderst praktisk. Kunderne vil ikke kun sætte pris den nyttige og praktiske artikel, men også jeres tid og kreativitet, som bliver lagt i gaven. Det kan nemlig være dejligt at vide, som modtager, at der er blevet lagt tanke og tid i produktet. I kan sammen med TopSupplies få præcis den kaffekop med tryk som kan hjælpe jeres reklame. 

Kontakt os hos TopSupplies når I mangler en lækker kop med tryk som jeres næste reklamegave. Giv altså en gave som der med sikkerhed vil bruge brugt og som med sikkerhed vil booste jeres brand. Brug jeres modtagere som jeres reklamesøjle.