Få en bøjelig, føjelig og altid parat partner

Få en bøjelig, føjelig og altid parat partner

9. oktober 2019 Slået fra Af admin

En sexpartner der altid er klar til lidt lagengymnastik, der aldrig får hovedpine eller mangler lyst, hvor som helst, når som helst – hvem ville ikke ønske sig det? Uanset om du er til kvinder, mænd, eller noget tredje, den slags findes ikke i det virkelige liv. Mennesker har følelser, humørsvingninger, har lyst eller ikke lyst, uden at vide hvorfor. Sådan er det bare.

Det er en del af livet, sådan er det at have en partner, og sådan er du også selv. Men hvad har sex at gøre med det? Sex er måske bedst med en man elsker, så bliver det nemlig til elskov. Men sex kan også nydes uden en partner, ikke?

Sex vs. kærlighed

Sex og kærlighed er nemlig to forskellige ting. To forskellige universer kunne man næsten sige. Det er fantastisk når de to kan kombineres til at gå op i en højere enhed. Men de betinger ikke hinanden. Du kan sagtens elske uden at have sex og du kan have sex uden at elske. Og især med det sidste, så er det meget mindre kompliceret når det ikke involverer et andet menneske. 

Hvad er sex så, når det ikke involverer et andet menneske? Det er simpelthen det vi kender som onani. Onani er rendyrket sex, solo, uden en partner. Du må gerne tro på det, onani er bedst med sexlegetøj. Og indenfor sexlegetøj, er der ingen bedre onani assistance end en sex dukke.

Sexlegetøjets guldalder

Sexlegetøj er blevet meget populært de seneste år. Det skyldes delvis en generel aftabuisering, men også at Internettet gør det mere tilgængeligt. Før i tiden skulle man finde en sexshop, hvis man ville have noget sexlegetøj. De havde det med at klynge sig sammen i mindre ansete gader, i de store byer, hvor der ellers ikke var rart at opholde sig. Ellers kunne der være langt imellem.

For de fleste var det ret besværligt, at opsøge en sexshop. Det var heller ikke noget man kunne snakke åbent om. Med Internet og sikker og diskret onlinehandel var dette problem ud af verden.

Den lettere tilgængelighed og derved voksende efterspørgsel satte også gang i udviklingen. Det er helt vildt hvor meget forskelligt sexlegetøj der findes i dag.

Sexrobotter findes indtil videre kun i SciFi verden

Nej rigtige sexrobotter findes endnu ikke. Men det er tæt på. De mest sofistikerede sexdukker er meget livagtige. De har et stålskelet som gør deres led bøjelige. Kroppen er af silikone som føles næsten som en menneskekrop med sart og blød hud. Alle detaljer er meget tæt på virkeligheden. Og på nogle måder er disse sexdukker næsten bedre end den ægte vare. Hvor finder du ellers en vagina, eller en pik, med indbygget vibrator?

Hvis du ikke vil gå hele vejen med en high end fuldkrops sexdukker så findes der mange andre herlige onaniredskaber. En pocket pussy for eksempel. Den begrænser sig til det absolut mest væsentlige. En pocket pussy modstykket til en dildo eller vibrator, som er nogle af det mest populære kvindelegetøj. Den giver dig solo oplevelser i særklasse. Og så er den nem at gøre rent og pakke væk.