Få et flot tag på rekordtid

Få et flot tag på rekordtid

30. juni 2022 Slået fra Af admin

Ved synet af de fleste huse fylder taget op til 50% af det samlede synsindtryk. Derfor kan tagets tilstand hurtigt blive afgørende for det helhedsindtryk, mange får, når de kigger på et hus. Det kalder på løbende vedligehold af taget for at sikre, at det fremstår pænt og præsentabelt.

Her giver vi dig nogle konkrete råd til hvordan du på rekorttid kan få et flot fag – og gøre et godt indtryk på gæster og øvrige besøgende.

Fjern nedfald løbende

For det første, så skal taget gerne stå til frit skue for solen. Konkret betyder det, at nedfald (grene, blade o.l.) gerne skal fjernes løbende. Gør det til en ugentlig rutine at skylle taget efter med en kraftig haveslange (ikke en højtryksrenser!). Derefter går du en hurtig runde om huset, hvor du tømmer tagrenderne. På denne måde sikrer du, at der ikke samler sig varig fugt under nedfald på taget.

Invester i professionel algebehandling

Mange tage blegner over årene pga. alger og mos, der ligger som belægninger på  taget. Det er både en æstetisk torn i øjet, men alger kan – hvis de ligger ubehandlede – faktisk også over tid danne rødder i tagkonstruktionen, der kan forårsage skader og revner. Det bør du undgå.

Heldigvis er løsningen på alger og mos på taget simpel: ring til et firma, der tilbyder professionel algebehandling af tage. Det er både en generelt billig service, og så er det en særdeles effektiv metode til at få dit tag til at fremstå som var det nyt.

Et flot tag kan øge værdien på din bolig

Da taget fylder så meget af helhedsindtrykket, når man ser det, kan det også hurtigt få afgørende indflydelse på den oplevede værdi af boligen. Hvis du skal have solgt huset, så kan det derfor være en særdeles god idé at investere en smule penge i at få renset taget godt igennem. Det kan jo være, at du kan sælge huset til en betydeligt større salgspris, når taget er ordnet og renset.

God fornøjelse med at vedligeholde dit tag – så du får et flottere tag på rekordtid.