Få hjælp til små og store byggeprojekter

Få hjælp til små og store byggeprojekter

7. marts 2021 Slået fra Af admin

Går du med overvejelser om at bygge om, bygge til eller måske endda bygge nyt? Så er det vigtigt, at du får professionel rådgivning og professionelle håndværkere, der kan føre dig sikkert gennem byggeprocessen. Når du handler med Egerbyg A/S, kan du få hjælp til alt fra isætning af nye vinduer til en totalrenovering af dit hjem. Læs med her.Fra småprojekter til totalentreprise

Måske har du allerede hørt om Egerbyg A/S? Det er nemlig Egerbyg A/S der hjælper med at bygge i programmet ”Hjem til forvandling”, som kører på DR1. Netop det at forvandle eller renovere lejligheder og huse er noget af det Egerbyg A/S er gode til, men bestemt ikke det eneste. Egerbyg A/S er nemlig gode til både små og store byggeprojekter. Uanset om du selv vil være arkitekten og stå for dele af dit byggeri, eller om du helst vil overlade alt til entreprenøren og håndværkerne, så kan de hjælpe dig hos Egerbyg A/S.

Totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise?

Ofte når man skal i gang med et byggeri, uanset størrelsen, kan det virke ret overvældende. Især hvis man ikke har prøvet det før. Det kan være lidt af en jungle at skulle holde styr på hvilke håndværkere, man har brug for. Det kan også være sin sag at finde frem til håndværkere, som kan arbejde, når det passer ind i ens byggeprojekt. Derfor er der mange der foretrækker at lade ét firma stå for hele projektet. På denne måde kan man som bygherre ofte spare både tid og penge samt undgå miskommunikation. En virksomhed som Egerbyg A/S tilbyder netop at tage totalentreprisen på dit projekt. Det betyder, at du ikke skal tænke på noget selv. De står for alt fra arkitekt over planlægning af byggeprocessen til udførelse af selve byggeriet. Du sparer mange misforståelser og spildtid ved at du vælger at udlicitere projektet til en virksomhed, der råder over de rette fagkompetencer og kender sine håndværkere godt.

Alle fag samlet ét sted

Noget af det der kendetegner Egerbyg A/S er, at de råder over flere faglige kompetencer. De kan derfor varetage tømrer- og mureropgaver, elektriker og vvs-opgaver såvel som malerarbejde. Det betyder, at de kan løse små og store opgaver på dit byggeprojekt ret hurtigt og effektivt. Det betyder også, at du udover din ombygning kan få foretaget renovering både indenfor og udenfor af dit hus eller lejlighed. En af Egerbyg A/S spidskompetencer er de spændende og kreative interiørløsninger, de har udført for private. Hvad enten det har været praktisk indretning af en lille, kompakt lejlighed eller hjælp med opbevaring i en lille entré. Uanset hvordan du vælger at gribe dit byggeri an, så er det naturligvis ikke et must, at du hyrer Egerbyg A/S til at varetage hele entreprisen på dit byggeri. Der kan jo sagtens være delprojekter som du ønsker at udføre selv. Derfor har du selvfølgelig også mulighed for at hyrer en smed, en elektriker eller for eksempel en maler til enkeltopgaver. Hvad du end gør, er du dog altid sikker på, at arbejdet bliver udført kompetent.