Find det bedste kviklån til dine behov

Find det bedste kviklån til dine behov

21. maj 2018 Slået fra Af admin

Er du på jagt efter et kviklån? Så bør du bruge noget tid på at sætte dig grundigt ind i markedet, inden du beslutter dig 100% for, hvilket kviklån du vælger. Der er nemlig rigtig mange udbydere og rigtig mange lån, og derfor kan det være en smule svært som forbruger at finde rundt mellem de mange kviklån. Det findes det der dog heldigvis løsninger på. Her på siden kommer vi med nogle gode råd til, hvordan du finder frem til det kviklån, der matcher dine behov bedst. Denne artikel kan ses som en step-by-step guide.

 

Hvor meget skal du låne

Inden du går på jagt efter det rette kviklån, bør du finde frem til, hvor meget du i virkeligheden skal låne. Hvad skal du bruge pengene til, og hvor meget skal du bruge. Måske ved du det 100% eller også har du en idé om det. Årsagen til at du bør finde et nogenlunde beløb er, at det hurtigt kan blive dyrt, hvis du låner enten for meget eller for lidt. Låner du for lidt vil du måske ud at skulle optage et nyt lån, og så skal du betale stiftelsesomkostninger og så videre igen. Låner du for meget, kan det også blive dyrere i stiftelse ligesom renterne vil være højere, og det vil tage længere tid at afdrage lånet.

 

Sammenlign forskellige kviklån

Der findes som nævnt et hav af forskellige kviklån, og som lånetager kan man hurtigt finde et lån, der ikke er det bedste for ens behov. Når du skal vælge kviklån, skal du sammenligne ud fra en række forskellige parametre. Tag altid et kig på renten, ÅOP, løbetid, stiftelsesomkostninger og lignende nøgletal. ÅOP er altid et godt pejlemærke, da det er de årlige omkostninger ved lånet i procent. Tag desuden også altid et kig på, om der er nogle omkostninger ved stiftelsen af lånet. Det kan hurtigt blive dyrt, og det er ikke noget, som virksomhederne som regel skildrer med.

 

Få altid tilbud

Gå aldrig med det første og de bedste tilbud på et kviklån. Ansøg altid flere forskellige steder. Det er nemlig sjældent, at det er det faktiske lån, som du bliver præsenteret for på hjemmesiden. Renten bliver normalt først beregnet, når du har udfyldt din låneansøgning. Ansøger du en 3-4 forskellige steder, vil du have et meget bedre sammenligningsgrundlag, og dermed er chancen altså større for, at du finder det rigtige lån til dine behov. Om det så er fordi, du skal købe en ny bil, på din drømmerejse eller blot skal låne penge til brylluppet.

Der findes mange forskellige udbydere af kviklån derude. For at gøre det let for dig, findes der forskellige hjemmesider, der samler nogle af de førende lån på markedet. Brug eventuelt sådan en side for at danne dig det gyldne overblik.