Find en psykolog i København, der passer til dig

2. september 2020 Slået fra Af admin

Vi lever i et dansk velfærdssamfund, der holder hånden under langt de fleste danskere. Dette sikkerhedsnet skaber et trygt og godt samfund i Danmark. Vi lever tryggere end tidligere generationer, og tryggere end de fleste mennesker rundt omkring i verden lever den dag i dag.

Men samtidig lever vi også i et senmoderne samfund præget af forventninger og krav til individet, hvilket har konsekvenser for den mentale sundhed hos den danske befolkning. Resultatet er, at de danske psykologer har travlt.

Mental sundhed hos danskerne er under pres

På trods af de mange goder i det senmoderne samfund, så ser vi også nogle alvorlige konsekvenser. Dette er særligt gældende, når vi snakker mental sundhed hos danskerne – et sundhedsområde, der tidligere er blevet negligeret, men langsomt vinder mere anerkendelse.

Mange danskere lever med stress, social angst, depression, og andre mentale sygdomme. Ofte er de mentale sygdommene forårsaget af et stresset liv med for lidt tid til at koble fra og nyde. Eller et liv med tårnhøje forventninger til sig selv.

Din psykolog i København står klar

Der er en tydelig sammenhæng mellem mental usundhed og livet i storbyen. Tag for eksempel København. Psykologer i København modtager mange henvendelser fra både unge og ældre danskere, der oplever mentale nedture i form af stress, angst og depression.

Står du selv i en situation, som du ikke føler kan løses uden professionel støtte, så tøv ikke med at kontakte en psykolog i København. Mange problemer kan løses ved at snakke med veninderne eller sin kone, men ikke alle.

Glæden på den anden side

Ofte er det svært at overskue at skulle i behandling for en mental sygdom. Alene det at snakke med andre omkring sin mentale sygdom kan virke uoverskuelig og direkte angstprovokerende. Men professional psykologhjælp er oftest den bedste kur, og på den anden side venter dit livsglade gamle jeg, karakteriseret ved overskud, glæde og mod på tilværelsen.

Det er bestemt indsatsen værd, selvom det kan virke grænseoverskridende.

Bryd tabuet 

Psykologhjælp har været, og er stadig et tabu for mange danskere. Og det på trods af, at mange danskere benytter sig af professionel hjælp til at løsrive sig fra deres mentale nedtur.

Der er et behov for at bryde dette tabu, da tabuet i værste fald kan fungere som en barriere, der afholder danskerne fra at benytte sig af en professionel psykolog. Mentale sygdomme er alvorlige og bør behandles ved professionel hjælp. Akkurat ligesom fysiske sygdomme bliver behandlet.