Gør haven lækker og veltrimmet til sommer

Gør haven lækker og veltrimmet til sommer

20. maj 2021 Slået fra Af admin

Hvis du skal tilbringe noget af din sommer i haven, så er det altså bare lækrest, at man også føler, at den er indbydende. Det kan være svært at finde tid til at ordne haven, når det er hverdag, men så kan det være, at du skal dedikere noget af din ferie til det, så du kan have en nydelig have resten af sommeren. I denne artikel kan du læse mere om, hvad det f.eks. kan være, din have trænger til.

Du kan klippe busken

Det er klart, at det er svært at have en nydelig have, der er helt begroet. Hvis man gerne vil have en have, som er indbydende, og som man har lyst til at være i, så må det hele gerne se lidt ordentligt ud. Det kan f.eks. være, at du trænger til at få klippet busken? Her kan du med fordel bruge en STIHL buskrydder. Det er virkelig et redskab, der kan noget, og her kan du hurtigt og effektivt få buske, der er helt trimmede og nydelige.

Husk at slå græsplænen!

Når det er sommer, så gror græsset også ofte hurtigere, fordi det er varmere. Det kan naturligvis også blive så tørt, at græsplænen får brune pletter. Det ser ikke så heldigt ud, og hvis det bliver en meget varm sommer, så kan det godt være, du skal overveje at vande din græsplæne i år. Hvis du også synes, at det er en sur pligt at slå græs, så kan det være, at du i år skal investere i en robotgræsslåmaskine. Så skal du ikke tænke på det længere.

Skal du have topkappet træerne?

Det kan også være, at du har nogle træer, der skygger for noget lækkert sol, der ellers kunne ramme din have. Hvis det er tilfældet, så kan du få meget ud af at topkappe dine træer. Det kan faktisk også være meget sundt for træet, så du skal ikke have for ondt af det. Det kan godt være et farligt projekt, hvis man selv giver sig ud i at topkappe sine træer. Hvis du gør dette, så er det i hvert fald virkelig vigtigt, at du har styr på, hvad du laver. Du kan lave store skader med tunge grene, der falder langt, og de kan gå ud over både hus og have. Hvis du ikke har tidligere erfaring med det, så kan det godt være, at du skal hyre nogen til jobbet.