Hold varmen her til vinter – her er modetendenserne

Hold varmen her til vinter – her er modetendenserne

6. december 2018 Slået fra Af admin

Sommeren er ved at være godt begravet, og i horisonten venter minusgrader, mørke og generelt en helt anden tilværelse, end hvad vi lige var blevet vant til. Vinteren kommer, og det skal du være klædt på til, så du kan holde varmen, når temperaturen er under frysepunktet.

Når det så er sagt, skal du selvfølgelig stadig være klædt pænt på, og det hjælper vi dig med her i artiklen, hvor vi kommer med en række gode råd i samarbejde med Lånet.dk.

Frakken er et must have i garderoben

Forhåbentlig har du allerede en frakke i garderoben, men skulle det ikke være tilfældet, er det med at finde kreditkortet frem eller få skrevet den på ønskesedlen. Frakken har naturligvis sin praktiske funktion, som er, at du kan holde kroppen varm, selv når termometeret er gået ned på den forkerte side af 0. Selvfølgelig er den praktiske funktion vigtig, men det samme er stilen, der kommer med din frakke.

Hvad enten du er kvinde eller mand, vil frakken løfte din stil et niveau, og så passer den altså til mange stiltyper. Det kan også godt være, at du lige skal vænne dig til at have en frakke på, da det måske ser lidt anderledes stilmæssigt, end hvad du plejer. Dog skal du vide en ting, og det er, at omverdenen i den grad vil se, at der går en stilbevidst person, som ved, hvordan man skal gå klædt.

Halstørklædet er det perfekte supplement til frakken

Du skal helst ikke bevæge dig ud i vinterens kulde uden et halstørklæde. Kan din frakke ikke knappes helt op til halsen, er det i hvert fald et must. Det går nemlig ikke, at du render rundt med halsbetændelse hele vinteren, og det undgår du med halstørklædet, som er praktisk, men samtidig er det endnu en finesse, der kan sikre dig den gode stil til vinter.

Det kan lyde som om, at det pludselig bliver meget dyrt, men et halstørklæde kan du nemt finde billigt. Ellers kan du læse om små lånetyper her, hvor du ligeledes kan læse om, hvordan du tjener lidt flere penge og dermed får ekstra luft i budgettet.

Et par Chelsea boots

Denne trend er nok ikke gået din næse forbi, og det er med god grund. Et par Chelsea boots er utrolig komfortable at gå rundt i, ligesom de er nemme som ingen anden sko at få på grundet elastikken. Dernæst er de utrolig flotte samt stillede, hvorfor de vil være det perfekte valg, hvis du skal fuldende din stil med frakken.

Denne typer støvler findes i alle former, farver og modeller. Til pigerne er der sko med hæl, og til drengene er der naturligvis den helt flade løsning, men det er kort sagt helt op til dig, hvilken model du vælger blandt de mange muligheder.

Vinteren kommer, om du vil det eller ej. Så klæd dig på til den, så du kan holde varmen, men så du samtidig kan opretholde en skarp stil.