Hvad en formørkelse kan betyde som astrologi

Hvad en formørkelse kan betyde som astrologi

20. oktober 2022 Slået fra Af admin

Der er meget snak om den solformørkelse, der finder sted den 21. august 2017. Nogle siger, at det er et tegn på de sidste tider, mens andre mener, at det er en tid for nye begyndelser. Men hvad betyder solformørkelsen for dem af os, der følger astrologien? Her er, hvad vi kan forvente. Med den mest omfattende samling af dybdegående artikler online kan du finde dit horoskop på horoskoper og opdage mere om astrologi og stjernetegnene.

 

Solformørkelsen den 21. august 2017 falder på 28 grader Løven.

 

 Dette er en vigtig placering, fordi den ligger helt i slutningen af stjernetegnet Løven. Det er også ved siden af den faste stjerne Regulus, som er kendt som “løvens hjerte”. Regulus er en meget kraftfuld stjerne, og dens energi vil blive forstærket af formørkelsen.

 

Alle formørkelser er en tid med forandringer, 

 

Denne særlige formørkelse vil være en stor ændring. Energien fra formørkelsen vil hjælpe os med at bryde fri af alle de begrænsninger, der har holdt os tilbage. Det er en tid til at give slip på fortiden og bevæge sig fremad ind i fremtiden.

 

Formørkelsen vil også have en stor indvirkning på vores forhold. Hvis du har følt dig afbrudt fra din partner, er dette en tid til at genoptage forbindelsen. Hvis du er single, kan du måske føle dig tiltrukket af en person, der er meget anderledes end din sædvanlige type. Dette er en tid til at åbne vores hjerter og sind for nye muligheder. Uanset hvad din personlige situation er, vil formørkelsen helt sikkert have en stor indflydelse. Så sørg for at du er forberedt på de ændringer, der kommer på din vej.