Indretning med plakater

Indretning med plakater

23. januar 2019 Slået fra Af admin

Hvis du ikke er til malerier, som man sjælendt kan se hvad det forestiller, så er det godt at man i dag kan indrette sit hjem med plakater, som forestiller sig lige netop dét man bedst kan lide, eller det som man synes passer bedst ind i rummet. Med plakater fra Minida kan du give rummet i dit hjem lige nøjagtig den udstråling, som en eller flere plakater kan give. Det kan være at du mest er til plakater med tekster eller citater, som man kan få sig et smil på læben over. Det kan også være at du er til det mere abstrakte eller minimalistiske, i form af blomsterbilleder, som giver rummet kant og god udstråling. Er du vild med dyr og kan ikke få nok af dem? Så kan du også få de flotteste plakater i forskellige dyr i stilfulde designs. Og ikke mindst, hvis du er til kunst, men som man kan se hvad forestiller, så kan du også finde plakater med sin egen sjæl, som vil passe ind i ethvert rum i hjemmet. 

Plakater der passer til rummet

Det gør meget for indretningen at der er liv og sjæl i rummet, og derfor kan man indrette hele sit hjem med plakater som passer til rummet. I køkkenet, hvor det oftest er hjertet i selve huset, kan man indrette med plakater med tekst omkring madlavning, kaffebrygning, eller billeder der signalerer varme og kærlighed. Soveværelset kan indrettes mes flotte abstrakte plancher af plakater, som signalere kærlighed, drømme og liv. Stuen er dér hvor man opholder sig mest, udover køkkenet. Dertil kan man indrette sit hjem med plakater, hvis man har nogle tomme vægge. Kombiner billedernes farver med evt sofaen eller sofaens puder, for at give det en gennemgående rød tråd. Dertil har vi også børneværelser, som kan pyntes med fine og søde dyremotiver, som falder i god smag hos både drengen og pigen. 

Den røde tråd i indretningen

Indretning i boligen handler meget om den råde tråd. Det kan være gennemgående farver, i form af maling, puder, eller farver på plakaterne/malerierne på væggene. Du kan vælge at fuldføre den røde tråd, ligefra soveværelset til entréen, så tråden er gennemgående. Eller det kan også være at du er ligeglad med den røde tråd, men ønsker at man får en ny oplevelse og følelse for hvert rum man går ind i. På den måde personliggører du dine rum, så de får liv og sjæl, og bærer præg af hvem du er eller hvad du godt kan lide. 

Indretning ved huskøb og hussalg

Indretningen i hjemmet har også stor betydning, hvis du ønsker at købe et hus eller lejlighed. Er lejligheden rodet og uden den store indretningssans, så er det svært at danne sig et overblik over hvordan rummene vil se ud med ens egne møbler. Det samme gør sig gældende hvis du skal sælge en bolig. Har du et stilfuldt hjem med plakater der stråler af liv og varme, så vil det smitte af på de kommende købere, da køberne bedre kan danne sig et overblik, og chancen for at du sælger er større. Det er bevist i forskellige scenarier og der er ligeledes lavet forskellige programmer i tv omkring at boligindretning, og når man ser disse programmer, vil man også lynhurtigt kunne se hvad plakater, møbler og design kan gøre ved et rum.