Økologiske kapok madrasser er miljøvenlige

Økologiske kapok madrasser er miljøvenlige

1. september 2022 Slået fra Af admin

Det siger måske sig selv, men nu skriver jeg en artikel om det alligevel, økologiske kapok madrasser er hvis ikke de bedste madrasser når det kommer til miljøhensyn, så i hvert fald godt der op ad. Sagen er den at kapok er en blomst der vokser på kapoktræet. Det vil sige at når kapok skal høstes, så bliver træet stående, og blomsten høstes. Som de fleste efterhånden ved, så er det en rigtig god idé, hvis vi lader flere træer stå. Og oven i købet planter flere. Så min hypotese er, at hvis vi alle begynder at bruge kapok madrasse, jamen så er vi jo nødt til at have nogle flere kapoktræer. Jeg er faktisk ikke engang sikker på hvad man ellers kan bruge kapok til, eller vent, det passer jo faktisk ikke, fordi jeg ved da at man også kan bruge det til kapok dyner og puder, og hvis jeg lavede en hurtig Googlesøgning, hvilket jeg desværre ikke lige har tid til lige nu, så er jeg sikker på at jeg ville kunne finde svar på, at der er masser af gode sager man kan bruge kapok til. 

Jeg stemmer kapok madras, hvad stemmer du

Hvis der var nogen som satte et valg op for mig, kapok madras eller en hvilken som helst anden madras, jamen så var jeg først og fremmest nok lige nødt til at finde ud af hvilke andre madrasser der findes og hvilke egenskaber de har overfor kapok madrassens. Men når alt kommer til alt, så er jeg næsten lige så sikker som en sten, på at kapok madrassen ville ende med at blive den som mit valg faldt på. Og hvorfor så det, kan jeg næsten høre dig tænke. Jo nu skal du høre, en kapok madras er nemlig først og fremmest miljøvenlig, som jeg allerede har været inden på, men ud over det, så er kapokmadrassen også fyldt med andre gode egenskaber, som jeg alle vil komme ind på i min næste artikel om kapok madrasser og for den sags skyld også kapok dyner.