Sådan finder du lækre bubble waffles

Sådan finder du lækre bubble waffles

2. maj 2019 Slået fra Af admin

Er du vild med søde sager? Is især? Måske gammeldags isvaffel? Eller softice? Noget i samme stil? Så skal du prøve bubble waffle! Det er et forholdsvis nyt koncept, der vil give enhver is-elsker savl i mundvigene.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse med nedenfor, hvor du kan finde ud af, hvad det er, og hvordan du finder de lækre bubble waffles. Du kan også læse nogle gode råd til at leve sundt, så det ikke altid ender i is og vafler.

 

Hvad er bubble waffles?

Det er en forholdsvis ny ting, der ikke har været i Danmark i alt for lang tid – dog er der i de fleste storbyer begyndt at dukke en masse steder op, der forhandler dem.

Det er lidt ligesom en gammeldags isvaffel, men i en slags opgraderet version. Det vil sige, at i stedet for de traditionelle flade vafler, får du de lidt mere eksotiske vafler med bobler i.

Derudover får du selvfølgelig alle de samme lækre ting, som også er at finde i en gammeldags isvaffel – og gerne lidt ekstra til. Mange af stederne har nemlig toppings som frisk frugt, krymmel og lignende.

 

Find lækre bubble waffles

Når du skal finde lækre bubble waffles, kan det virke lidt besværligt, fordi de faktisk ikke findes alt for mange steder endnu. Men din bedste mulighed for at finde en, er at tage til den nærmeste storby og så gå på jagt.

Du kan søge på internettet, hvor det ofte er nemmere at finde bestemte steder, end det er at gå rundt og lede efter dem. På internettet kan du skrive bubble waffle og den by, du gerne vil finde den i, og så vil der med stor sandsynlighed dukke noget op. Overvej at søge på dette samt åbningstider inden du tager hjemmefra – det vil især være en ærgerlig situation, hvis du kommer langvejsfra.

Til sidst er det bare om at finde stedet, der forhandler dem, og så kan du ellers glæde dig til at sætte tænderne i den eksotiske spise! Du kan også lave dine egne bubble waffles med dette bubblewafflejern.

 

Gode råd til en sund livsstil

Hvis du ønsker at spise andet end bubble waffles fra tid til anden, men du ikke helt ved, hvordan du skal spise sundt og varieret, kan du læse nogle gode råd herunder:

  • Spis de rette mængder for dig. Det er ikke godt at overspise, men det er så sandelig heller ikke godt at spise for lidt.
  • Spis, når du er sulten. Lad være med at vente, til du er ved at sprænges i maven med at spise, og lad den sidste portion være, hvis du ikke føler, at du har behov for det.
  • Spis en masse frugt og grønt. Det gør godt!
  • Spis både grønt, kulhydrater og proteiner til hvert måltid. Der er gode kulhydrater i rugbrød, fuldkornspasta og lignende, og der er proteiner i kød, bønner, hummus og mere i samme stil.
  • Tag det roligt. Lad være med at blive for fanatisk – spis lækre bubble waffles en gang imellem!