Sådan sørger du for, at dit barn får en skøn konfirmation

Sådan sørger du for, at dit barn får en skøn konfirmation

25. april 2021 Slået fra Af admin

Konfirmationer er lige om hjørnet. Har du styr på det hele? Du vil sikkert gerne have, at dit barn får en så god dag som muligt. Men hvordan kan du sørge for det? Det kan du læse lidt mere om i denne artikel.

Giv en gave, der aldrig bliver glemt

Hvis du virkelig vil gøre din datter eller søn glad, så kan du overraske med en tur til udlandet. Det kan være, der er et sted, han eller hun altid gerne har villet hen. Måske du har en søn, der er vild med engelsk fodbold og derfor drømmer om at tage en tur til England?

Så kan det være, du skal opfylde hans ønske. På kurs pund kan du se kursudviklingen for det britiske pund. Det kan være meget smart at vide, hvis det er et sted, man skal hen.

Skriv et kort

Det er også vigtigt, at du finder en god tekst at skrive i kortet til konfirmanden. Du kan finde inspiration til tekst til konfirmationskort, hvor du kan få idéer til, hvilke citater du f.eks. kan bruge. Det kan være godt at skrive et citat, fordi der nogle gange er nogle, der kan udtrykke sig bedre, end vi selv kan.

Hav en god sang klar

Hvis du er forælder, så skal du også sørge for at have en god sang til konfirmanden. Det skal ikke være noget, der er alt for pinligt, hvor dit barn synes, det er træls, men det må godt prikke lidt venskabeligt til personen.

Ved du f.eks., at han eller hun har gjort noget dumt, personen ikke har det alt for stramt med, men måske selv synes, er sjovt? Så kan det være det perfekte indslag at tage med i en sang.

Lækker mad

Det er vigtigt, at konfirmanden får lige det, han eller hun gerne vil have på sin store dag. Du skal spørge dit barn, hvad han eller hun godt kunne tænke sig af mad – og det er dét, der skal serveres! Der er selvfølgelig flere ting, man skal have på plads – men disse er vigtige!