Stærke administrative værktøjer til industrien

Stærke administrative værktøjer til industrien

2. juli 2023 Slået fra Af admin

Business Central er et stærkt IT-program at anvende for en virksomhed. Her får du virkelig mulighed for at arbejde med rapportering, bogholderi, lagerstyring, sager osv. på et avanceret plan.Logos Consult er bl.a. en af de konsulenthuse, der kan sørge for at sætte programmet op og samtidigt give input til at optimere arbejdsprocesser ved hjælp af Business Central.

Mange bogholdere, økonomichefer og virksomhedsejere indenfor industrien foretrækker at arbejde med dette program. Her kan man nemlig administrere og håndtere de mange processer indenfor styring af økonomi, lager, projekter, produktion mv.

Det er nemmere for medarbejdere i en virksomhed, at de anvender det samme system, og dermed har samme datagrundlag. Derfor er Business Central programmet populært for mange virksomheder at anvende. Programmet er omfattende og har funktionalitet til at håndtere indkøb, lager, sager, arbejdstimer, produktion, ordrer – og ikke mindst økonomi. Man kan forholdsvist nemt få fakturaer automatisk ind i programmet, og derfra hurtigt kunne godkende betaling i banken. Man kan sætte godkendelsesflows op samt workflows. Der er mange muligheder for at kunne automatisere arbejdsgange og slippe for kedelige og manuelle arbejdsopgaver.

Eksperterne kan hjælpe

Når man vælger at anvende et Business Central program i sin virksomhed, så vælger mange samtidigt at købe konsulenttimer til programmet. Typisk får man brug for hjælp til at installere programmet. Man kan også få brug for hjælp til at håndtere opsætning. Det er et program med mange muligheder, og det er for de fleste en stor hjælp at få en erfaren konsulent til at sætte programmet op. Vedkommende kan hjælpe med at sætte regnskabet op, herunder kontoplan, dimensioner, integration til bank mv. Man vil også få brug for hjælp til at sætte logo, betalingsbetingelser mv. på fakturaudskrifter osv.

Når man først er kørende med programmet, kan man vælge at købe support-klippekort. Det giver mulighed for at få hjælp fra en konsulent via telefonen. Konsulenten kan bede om adgang til din skærm, så han eller hun hurtigt kan se fejlmeddelelsen på din skærm og hjælpe dig videre.

En virksomhed som Logos Consult har 30 medarbejdere, der kan hjælpe med Business Central programmet. Der er udviklere, der kan programmere i den konkrete type software og fx hjælpe med at ændre felter, udskrifter, rapporter eller andet. Udviklerne kan også programmere særlige funktioner i programmet eller sætte integrationer op til andet software. Hos Logos Consult finder du også konsulenter, der har arbejdet med programmet i mange år, og derfor kan hjælpe med opsætning, tilretninger, tillægsløsninger, support osv.