10 tips til at redde forholdet mellem dig og din partner

10 tips til at redde forholdet mellem dig og din partner

10. august 2018 Slået fra Af admin

Langt de fleste kender følelsen af, at ens parforhold står i stampe. Man føler ikke at man kan komme videre fra den daglige trummerum med morgen-, goddag-, farvel-, og godnatkys. Bor man sammen med sin partner kan det være endnu sværere at få følelsen af mere erotik ind i hverdagens rutiner og rytmer.

Der er dog mange gode tips og tricks til, hvordan I som kærester eller ægtefolk kan få sat fut under gløderne fra ungdommens ulmende bål. Mange af de ting, man kan gøre for at opretholde det ideelle forhold, hænger sammen. Dette kan ses i beskrivelserne af nedenstående tips.

De gyldne tips til det næsten-perfekte forhold

  1. Kommunikation
  2. Snak åbent om følelser

I en travl og hektisk hverdag, kan man hurtigt komme til at træde hinanden over fødderne. Især hvis hver har deres eget liv at passe ved siden at parforholdet. Husk derfor at kommunikere og giv hinanden plads til at have dårlige såvel som gode dage. Lad være med at køre på din partner, hvis han/hun er i dårligt humør, spørg i stedet, hvad du kan gøre for at afhjælpe et problem.

  1. Giv plads
  2. Husk ’mig’-tid

Bor man sammen med sin partner, kan pladsen hurtigt blive trang. Især hvis man er klemt inde i en lille lejlighed uden mulighed for at gå hver til sit. Giv plads til din partner ved at gå, køre eller cykle dig en tur – blot få timer kan være nok til at du og din partner får ro i sindet.

  1. Skab frihed til at vælge tosomheden

Frihed er et af de vigtigste nøglebegreber for at få mere erotik og sammenhold i et parforhold. Det lyder tosset, men ved at give sin partner frihed til at ses med familie, kolleger, venner og bekendte skaber du rammerne for at han eller hun får lov at savne dig lidt.

Sådan kommer I tættere på hinanden i hverdagen

  1. Husk de små kærlighedserklæringer

Man kan hurtigt få fnat og tics i øjet af dagligt at høre sætningen ’jeg elsker dig skat’. Prøv i stedet med andre kærlighedserklæringer, der også viser omsorg og bekymring samt kærlighed. Dette kunne f.eks. være ’kør forsigtigt’, ’skriv når du når frem’ osv.

  1. Find en fælles hobby
  2. Vær fælles om et projekt

Der er ikke noget, der samler et par som dét at have noget fælles at gå op i. En fælles hobby kan være biler, sportsgrene eller blot at være fælles om at samle et puslespil. I kan også gå i gang med en lille renovering af huset eller lejligheden.

  1. Bibehold månedlige dates

Bare fordi man siger ja til at blive kærester, behøver man ikke sige nej til flere dates. Gør det til en månedlig vane at tage ud af hjemmet og lav noget sammen. En tur i biografen, en god middag på restaurant eller andre små ting.

  1. Find vejen til ideel erotik for jer

Man behøver ikke krølle lagener i flere timer for at kunne sætte flueben ved et erotisk parforhold. Massage, små lette berøringer, et bad sammen og lignende kan også medføre erotiske oplevelser.

Kilde: Erotik.dk