2 grunde til at vælge det fodboldmål af træ haven

22. juni 2018 Slået fra Af admin

Hvis du har børn der nyder at spille fodbold og har haven til at de kan gøre det i, er det oplagt at købe dig et fodboldmål til haven. Derfra kan der komme mange spørgsmål om, hvilken størrelse og hvilket materiale man skal gå efter, når man køber fodboldmål.

Fodboldmål til haven vil altid give et bedre udbytte til deres fodboldevner end hvis dine børn bruger dine havemøbler eller lignende som mål. Det at det er rigtige mål giver en form for realisme og en sjovere tilgang til skudtræningen.

 

1. Køb dig til kvalitet

Der er mange forældre der falder i samme fælde og køber et fodboldmål hvis ramme eller net ikke kan holde til at der spilles med en læderbold.

Undgå byggemarkedernes tilbud på fodboldmål, lavet af plast. Gå hellere op i en højere prisklasse og vælg f.eks. holdbare fodboldmål af træ.

Gør dig derfor den tjeneste at købe fodboldmål af kvalitet. du skal som udgangspunkt være sikker på at rammerne kan holde til dine børns leg og at størrelsen på fodboldmålene passer til deres aldersgruppe.

Hvis du ikke gør det kan det nemt ende i et par skuffede børn og en tur på genbrugscentralen.

 

2. Derfor skal du vælge træ

Hvis du går ud og køber fodboldmål af kvalitet, kan du være sikker på at det er fremstillet af massive stolper. Vælg gerne dit mål fra en fabrikant der producerer her i Danmark, der er du nemlig sikker på at du får kvalitet både i form af afrundede kanter og ordentlig grunder/træbeskyttelse.

Et stort plus ved at vælge træ af højere kvalitet, er at du ikke behøver at pakke det væk for vinteren. Målene er skabt til at stå ude året rundt, uanset vejr og temperatur.

Det fremmer bestemt holdbarheden at tage dem ind, men det har ikke den store betydning eftersom, at målene er fremstillet i holdbare materialer med ordentlig træbeskyttelse.

Ligeledes kan du være sikker på, at målene ikke flyver ind til naboen under en storm. De er produceret med god tyngde og bliver stående, hvor de er blevet sat.

En god idé til at personliggøre dit fodboldmål til haven kan f. eks. være at male målet. Det er sjovere at male med børnene og det kan også give dem chancen for, at male målet i de farver som hører til det hold de støtter, om det er Real Madrid, Manchester United eller Barcelona.