Derfor er hunden menneskets bedste ven

Derfor er hunden menneskets bedste ven

28. november 2019 Slået fra Af admin

Vores hunde er dejlige. Uanset hvad der er tale om, så kan en hund altid gøre en dårlig dag bedre. Det er nemlig alle de bittesmå ting, som din hund gør, som er med til at gøre vores liv rigtig meget bedre. Som hundeejer er du sikkert udmærket klar over, at en hund er menneskets bedste ven. Men hvis du nu alligevel skulle have brug for en påmindelse, så skal du se de her grunde til at du ikke finder en bedre ledsager end din lille skødehund.

Hunde har en dårlig korttidshukommelse

Hvis man en dag skulle komme stresset hjem efter en hård dag, så kan det være vanskeligt at give din hund al den opmærksomhed den ønsker sig. Måske ønsker den sig en god hivetur med dens yndlingslegetøj. Problemet er, at du desværre ikke har den fornødne energi til at underholde din hund i så stort et omfang som den har i planerne. Af denne grund kan din hund nemt gå hen og blive irriteret. Gudskelov har vores hunde en elendig korttidshukommelse; og det er netop af denne grund, at din hund lynhurtigt vil glemme alt om den ”uretfærdighed” den lige har oplevet.

Hunde har en god langtidshukommelse

På trods af dens skrækkelige hukommelse, så har din hund til gengæld en rigtig god langtidshukommelse. Og dette vil sige, at den aldrig vil glemme præcis hvor meget den holder af dig. Alene af denne grund kan man sagtens argumentere for at en hund er vores bedste ven.

Hunde forstår dine følelser

Din hund er ekspert i at læse dine følelser, og kan alt efter dit tonefald og kropssprog reagere efter dem. Det er nemlig lige præcis af denne grund, at din hund altid er ved din side for at opmuntre dig, når du f.eks. er trist. Og det er bestemt mere end hvad man kan sige om mange mennesker. For at læse lidt mere om din hunds store fordele, så kan du prøve at besøge hjemmesiden Bullerbox for at se for dig selv.

Hunde giver dig en masse motion

En af de andre rigtig store fordele ved at være hundeejer er, at  de selvfølgelig giver dig en masse ekstra motion. Især yngre hunde har brug for at være aktive, og dette er faktisk noget der virkelig også kan komme dig til gode. For på samme måde som hunde har brug for motion, så har vi naturligvis også brug for at bevæge os. Og nå ja, hunde er desuden rigtig intelligente dyr, så det er med at vise din bedste ven hvor meget du også holder af den.