Med en penis operation kan du øge din selvtillid

Med en penis operation kan du øge din selvtillid

10. februar 2020 Slået fra Af admin

Er du utilfreds med din penis? Så kan du få lavet en penis operation.

Her kan du blive lidt klogere på hvad en penis operation er for noget, hvorfor man kan have lyst til at få det lavet samt hvordan du kommer i gang.

Hvorfor risikere en operation?

Der kan være mange gode grunde til hvorfor man gerne vil have en penisoperation.

Lysten til at få en penisoperation kommer først og fremmest fordi man er utilfreds med sit eget mandlige kønsorgan. Det kan være man synes at det er for lille, for stort, for tyndt eller for tykt.

Måske har man endda oplevet at få klager af de mænd eller kvinder, som man har været sammen med. I så fald er det hurtigt noget, som man kan begynde at bekymre sig meget over.

Hvis man har en følelse af at størrelsen eller formen på ens penis er forkert, så kan man hurtigt gå hen og få en masse stress og dårlig selvtillid over det. Og dårlig selvtillid over ens kønsorgan kan sagtens gå hen og påvirke hvordan man har det, imens man dyrker sex. Hvilket igen kan føre til at man tænker dårligt om sig selv.

På den måde kan tingene hurtigt til at komme ind i en ond cirkel og det er vigtigt at man får snakket om det med nogen, hvis man går og har det sådan.

Ingen skam

Det er naturligt for mange mennesker at opleve en form for skam overfor deres egne komplicerede følelser omkring deres kønsorganer.

Hvis de samtidig er typen der ikke bryder sig om at snakke om sex, så kan det godt blive rigtig svært at åbne op overfor nogen. Men det er nu vigtigt at du gør det.

Prøv næste gang du er alene med din bedste ven at tage samtalen op. Drik dig gerne mod til det hvis du har brug for det. Det vigtigste er at du får snakket om det.

Det ville også være oplagt at få snakket med din partner omkring det. De har måske endda selv lagt mærke til dit humør og har gjort deres egne bekymringer.

Hverken din ven eller din partner vil komme med dårlige kommentarer eller få dig til at føle at det er din skyld. De vil i stedet støtte dig og det vil være rart for dig at have dem ved din side, hvis du går i gang med en penis operation.

Snak med en læge

Hvis du får alvor overvejer at få dig en penisoperation eller måske bare gerne vil høre om dine muligheder, så er det en god ide at tage fat i en læge og snakke det igennem. De er der til at vejlede dig.

Når du snakker med lægen så kan du bedre få et dybdegående indblik i, hvad operationen kommer til at indebære.

Du får samtidig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du nu måtte have. Husk at der ingen dumme spørgsmål er og at du bare skal stille løs. Får svar på alt det du gerne vil vide. På den måde kan du bedre lave en informeret handling bagefter.

Tag gerne din partner med dig, hvis du har sådan en. De bliver trods alt også berørt af det, hvis du får en penis operation. På den måde kan de også få stillet de spørgsmål som de måtte have. Og hvis de ikke rigtig har nogen, så kan de i hvert fald altid støtte dig imens du er der.

Ræk ud

Uanset hvad så er det vigtigt at du rækker ud efter din omgangskreds og får den støtte du har brug for. En operation er aldrig en lille ting og det er vigtigt at du har venner og familie omkring dig, hvis du ender med at få en.