Disse pynteting til stuen skal du eje!

7. april 2021 Slået fra Af admin

Der findes millionvis af forskellige slags nipsting og pynteting til stuen, så det kan føles umuligt at vælge. Dog er der et par ting, som enhver stue bør have!  Tjek listen igennem; har du alting tilgængeligt? Pynteting behøver ikke kun at pynte; de kan også godt have en praktisk funktion!

Hvad kræver en stue?

En stue er hjemmets centrum; på engelsk kaldes det ”the living room” og det er af god grund. Det er her man samles med venner og familie, og det er også her man kan slappe af for sig selv. Kort sagt; det er her, man lever. Du skal kunne være dig selv i din stue, og derfor skal din personlighed reflekteres i stuens indretning. Det kan man nemmest gøre igennem pynteting til stuen. Har du brug for inspiration til pynteting til stuen, kan du finde det, og meget mere, på Inspirationsuniverset.dk.

Smukke vaser

Det er altid godt at have et par vaser! Det er især en god idé at have vaser i flere forskellige størrelser, så du er forberedt på buketter i alle størrelser. Man ved aldrig, hvornår man pludselig får blomster foræret, og så er du også klar til den dag, hvor du har lyst til lidt selvforkælelse og køber blomster til dig selv. Husk, du behøver jo ikke at have alle dine vaser stående fremme; der er intet galt i at gemme dem væk i skabet, indtil der er brug for dem. Men man går aldrig galt med en flot vase, uanset om der er blomster i den eller ej.

Hyggelige planter

Mennesker har brug for oxygen, og det får vi af planter. Men det er ikke kun derfor, at vi har planter i hjemmet. Det giver noget hyggeligt, når man har planter i stuen. Det er en smule ansvar, men det giver en masse igen, både i form af oxygen og æstetisk tilfredshed. Plantens potte er også endnu en mulighed for at udtrykke din smag; du skal bare gribe den.

Pyntepuder og tæpper

Sofaer er store og bløde, men de bliver endnu mere hyggelige, hvis man kan finde tæpper og puder i dem. Pyntepuder og tæpper har større roller end pynteting til stuen. De bringer varme på en kold dag, og de giver din stue noget personlighed og charme; tæpper og puder mindsker altså kulden i dit hjem i mere end én forstand, og deres effekt skal aldrig undervurderes.

Bord- og gulvlamper

Bordlamper og gulvlamper er også pynteting med praktiske funktioner. Det er nødvendigt i din stue, fordi loftslampen ikke altid er nok. Hvis du sidder med en bog i hjørnet af sofaen, skal lyset stadig kunne nå dig, og det kan du gøre med en bord- eller gulvlampe, der både lyser og pynter.

Nyd din stue

Hvilke pynteting til stuen mangler du? Alle har deres egen personlige smag inden for pynt, men nogle ting skal bare være der; så snart du har vaser, planter, tæpper, puder og rigeligt med lys, er du allerede godt på vej til et hyggeligt, flot og funktionelt hjem.