Få en smuk have med sandsten fliser

Få en smuk have med sandsten fliser

4. marts 2021 Slået fra Af admin

Leder du efter de perfekte fliser til at pryde din have med? Der er så mange flisetyper, der er kedelige, og som man ser over alt. Sådan er det ikke med sandsten fliser. Hvis du får anrettet din have med sandsten fliser, så kan du faktisk være sikker på, at der ikke er en eneste, der har det magen til dig.  

Er du nysgerrig på sandsten fliser? Så læs med her, og bliv lidt klogere på det. 

Hvad er sandsten fliser? 

Lad os først og fremmest komme omkring, hvad sandstens fliser overhovedet er. Sandstens fliser kommer fra natursten, der består af sandkorn. Disse er blevet presset sammen grunden varme og tryk, og det efterlader en enorm smuk sten. Sandsten fliser er ikke bare flotte, de er også enormt slidstærke og robuste.  

Sandsten fliser kan bruges til mange forskellige områder i haven. De kan f.eks. bruges til brolægning, til anretning af terrasser eller til indkørsler. Du har altså rig mulighed for at pryde din have med sandsten fliser mange steder.  

Hvilken type sandstens flise skal jeg vælge? 

Der er flere forskellige typer af sandsten fliser, man kan vælge mellem. De betyder også, at man kan få enormt mange forskellige former og farver. Du kan altså være sikker på at finde sandsten fliser, der passer godt til din personlige smag og til resten af haven.  

Af de forskellige typer af sandsten fliser findes f.eks. saharasandstoneantrazit og olive. Disse kan laves til trappetrin, brosten og fliser, og det vidner igen om, hvor mange muligheder man har, hvis man vælger at dekorere sin have med sandsten fliser. 

Hvor skal de ligge? 

Man bruger forskellige tykkelser af sandsten fliser alt afhængigt af, hvor det skal anrettes. Hvis man f.eks. skal lave en indkørsel med sandsten fliser, så vil man oftest bruge en tykkelse på 7 cm. Er det derimod en terrasse eller lignende, der skal anrettes, så kan man nøjes med en tykkelse på 2-3 cm. Hvor tykke fliserne skal være, afhænger altså af, hvor meget vægt de skal kunne holde til. 

Et unikt resultat 

Fordi sandsten fliser er fremstillet af natursten, så kan man være sikker på at få et unikt resultat, hver gang man bruger det. Hver enkelt flise er skåret ud af en plade, der er helt unik i mønster, og der vil derfor ikke være to sandsten fliser, der er ens. Det betyder, at du kan være sikker på at få et resultat, som ingen andre har. Hvis du kan lide at være unik og ikke gider en kedelig og typisk løsning, så vil sandsten fliser være et godt valg for dig.  

Hvis du går op i, at din have er smuk, så ved du sikkert også, at fliser har en afgørende rolle heri. De dækker meget af jorden, og er fliserne grimme, så kan det gå ud over det overordnede udseende af haven. Så hvis du vil være sikker på at få et smukt resultat, så skal du vælge at pryde din have med sandsten fliser.