Få solceller på din bolig

Få solceller på din bolig

10. maj 2022 Slået fra Af admin

Har du overvejet at få lavet solceller på din bolig, men er du ikke kommet i gang med det endnu, er det måske bare ved at være på tide at få det installeret.

Find varme børneflyverdragter her.

Hvorfor vælge solceller?

Det kan være en god idé at vælge at få installeret solceller på din bolig, da det kan hjælpe dig med at producere en meget grønnere energi til din bolig. På den måde kan du fx varme dit vand op ved hjælp at solens varme, eller du kan producere strøm til din bolig bare ved hjælp af et par solceller på dit tag. Så hvis du gerne vil være med til at gøre noget godt for klimaet, er det jo bare med at få dig et par solceller på dit tag.

Hvad koster det at få installeret solceller?

Det kan dog være noget af en udgift at få installeret solceller. Dog skal du være opmærksom på, at du hurtigt kan komme i gang med at hente de penge hjem, da du kommer til at spare mange penge på udgifter til fx el, når du skifter over til solceller. Hvis vi snakker et almindeligt parcelhus, skal du nok regne med, at du skal af med et sted mellem 80.000 kroner og 100.000 kroner for at få monteret solceller på dit tag. Dermed er det ikke alle, der kan være med, men hvis du har råd til det, er det i den grad værd at overveje, da det altså har mange fordele.

Behøver de at sidde på min bolig?

Nej, dine solceller behøver som sådan ikke at sidde på din bolig, hvis du ikke har lyst til det. Det er dog værd at bemærke, at det gerne er på dit tag, at du oftest får sollys, så derfor giver det rigtig god mening at have solcellerne oppe på taget. Der er oftest heller ikke andet på dit tag, så der er gerne masser af plads til at få solceller sat op på dit tag. Du kan dog også vælge at stille dem i haven eller sætte dem på din garage, hvis du vil.

Køb varmt termotøj online nu.