Forøg værdien af dit hus med solvarme

Forøg værdien af dit hus med solvarme

11. juli 2021 Slået fra Af admin

I Danmark er det næsten blevet dansk kultur, at få solvarme på site tag. Ja det er helt almindeligt, at læse artikler omkring emnet på bolig sider som https://forbedre-din-bolig.dk. Og regeringen gør også meget for at husejere, kan lave boligen om så den bliver mere energi venlig. Så derfor giver de jævnligt støtte til, man f.eks. kan få indlagt solceller på sit tag. Og så frigiver de en pulje, man så akn søge.

Kan det betale sig at få solvarme på sit tag?

Jeg synes den viden jeg har erhvervet mig, ved at være nysgerrig på emnet. Der er det min overbevisning, at det rent økonomisk godt kan betale sig, at få solceller på sit hustag. Og ja det koster nogle penge. Men mange i dag, har også et ret stort elforbrug, med alle de elektriske apparater som man har i husstanden nu til dags. Så derfor giver det god mening, at få nogle solceller som gør, det faktisk bliver solen der betaler, al den el der forbruges i husstanden.

Solceller gør huset mere værd når det skal sælges

Der er ingen tvivl om, at når huset engang skal sælges. Så sælger det bedre, når du kan skrive i salgsopslaget, at taget har solceller. Som stort set betaler for det meste af strømmen, der bliver brugt i huset. Og hvis man så også har sørget for, at få købt en batteri der gør. At den strøm der er i overskud, kan blive lageret på batteriet. Så vil det gøre sig rigtig godt ud i et slagsopslag.

Så til spørgsmålet, om solvarme forøger værdien af ens hus. Der er det korte svar, ja!