Frækt tøj, penis forstørrer og tilbehør til mænd

10. november 2017 Slået fra Af admin

Tøj til mænd

Frækt tøj til mænd er ikke helt ligeså udbredt som lingeri til kvinder men nogle mænd synes alligevel det er et spændende supplement med nogle frække underbukser eller en lækker t-shirt.  

Penis Forstørrer

Ønsker du en større penis? Så kig under vores kategori med penis forstørre hvor vi har rigtig mange gode produkter til at forstørre din penis. De kan fåes i mange forskellige prisklasser men allesammen giver en god eller virkelig god effekt så du får en lidt større penis og det vil de fleste mænd jo gerne have og nok også kvinder 🙂 

Renseprodukter

Renseprodukter er super vigtigt når du bruger sexlegetøj. Det holder længere og det er altså også mere fedt at have et helt rent sexlegetøj før det tages i bro. Især til anal brug vil det nok være meget godt med et godt renseprodukt. VI har mange rigtig gode renseprodukter som du vil finde rigtig gode og som en god løsning på det. Lelo har gode renseprodukter til deres egne produkter som vi anbefaler hvis du har et lelo sexlegetøj.

Tilbehør

Leder ud efter noget tilbehør til dit sexlegetøj? Måske nogle batterier eller nogle reservedele? Så er det her du finder det hvor vi har prøvet at samle de meste gængse reservedele til dig som handler på vores shop og som måske lige pludselig kommer ud for at der mangler det ene eller andet for at fortsætte legen med dit sexlegetøj.