Sjoveste sexlegetøjs forhandler

13. november 2017 Slået fra Af admin

Som Danmarks hurtigst voksende erotiske webshop, har vi sammen med jer oplevet en fantastisk udvikling. Siden begyndelsen har vi haft en målsætning om at blive danskernes foretrukne webshop for erotik og intimprodukter.Vi mener at sexlegetøj og frækt lingeri bidrager til et sjovt og aktivt sexliv både for singler og for par. Vi er ikke en konventionel sexshop, som blot skal sælge dildoer, vibratorer, buttplugs og glidecreme af høj kvalitet. Vi skal være med til at gøre det sjovere at have sex i Danmark. Dette er gennemgribende i måden vi arbejder på og hvordan vi arbejder sammen til dagligt hos os “Nå hvad laver du så til daglig?”…  “Jeg sælger dildoer”

For mange mennesker i Danmark, er sexlegetøj ikke noget vi taler om. Dildo vibrator og bondage produkter er ikke ligefrem det man skildre mest med til fester eller andre sociale arrangementer. I Danmark går vi meget stille med dørene når det kommer til at udtrykke hvad der tænder os seksuelt. Det kan derfor godt virke lidt mærkeligt, at arbejde med sexlegetøj til dagligt.

Du kan f.eks. købe en dildo hos dem her

 Men det at vi i Danmark ikke ofte snakke om sex, sexlegetøj og lyst i det offentlige rum, betyder ikke at vi ikke er interesserede og finder emnet spændende. Det er ihvertfald det vores medarbejdere oplever når de er til fest eller andre sociale arrangementer. Vi oplever tit at blive samtalens midtpunkt når der stilles det klassiske spørgsmål: “Nå hvad laver du så til dagligt?”… “Jeg sælger dildoer.” Ofte bliver der grinet højlydt og spurgt ind til vores arbejde med stor interesse, vi udleverer også af og til rabatkoder til de som er mere end nysgerrige omkring vores arbejde.

 Det er lidt interessant, at vi tit siger at det ikke drejer sig om størrelsen, men om gørelsen. Det virker dog som om at det også tit drejer sig om størrelsen, særligt når vi bliver spurgt om de dildoer vi sælger hos os. Danskerne er bestemt et frækt folkefærd, specielt hvis de køber pocketpussy produkter

 “Frække” kaffepauser

Åh kaffepausen.. en integreret og dybt værdsat del af vores dagligdag. Hos danske virksomheder ser man ofte magasiner, aviser og blade af forskellig art være tilgængelige som læsestof. Sådan lige for at have lidt materiale at snakke om I kaffepausen.