Hvor træffer jeg det rette MC lån? 

Hvor træffer jeg det rette MC lån? 

30. marts 2021 Slået fra Af admin

Hvor træffer jeg det rette MC lån? 

Er du på eftersøgning efter en splinter ny bil eller ønsker man at få opgraderet den gamle ud med en mere økonomisk, men har ikke pengene til det? Så kan et billån være en smart løsning for en. Hvis man bør have et billån er der som udgangspunkt 2 valgmuligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de to er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at långiveren har delvist ejerskab i faretøjet. Det vil altså sige, at hvis man som låntager ikke følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan lånudbyderen tage bilen tilbage og videresælge den for dermed at kunne indfri det billån du har underskrevet. Det kan være en optimal løsning, når en ved at en kan overkomme dine betalingsbetingelser over perioden, da det her typisk kan være lukrativt for låneren at tage dette billån. Da renten over løbetiden tit er billigere. 

Vigtige faktorer at være opmærksom på, når man tager et Mc lån 

De 2 afgørende elementer du bør kigge på, hvis man skal påbegynde et bådlån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i Kr man låner af udbyder for at kunne tilskrive sig motorcyklen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er altså den mængde likvider du bør anvende til erhvervelsen af båden. Så det er noget du selv kan ændre på afhængig af hvilken bil du slutter med at købe. Løbetiden kan på samme måde justeres afhændig hvor mange penge du har råd til at afdrage bådlånet på årsabasis. billånet kan altså blive dyrere ved at du har en lang betalingsperiode.  

Hvor bør jeg starte mit bådlån? 

Når man bør afgøre hvor du bør tage sit bådlån er det klogt at kigge på den enkelte rente på det MC lån I ønsker. for eksempel, hvis man går og skal have en ny MC lån er det dejligt at vide om man har penge til at foretage det bådlån. En god måde at holde overblik er at tarte en dialog med sin bank for at efterspørge hvordan ens finansielle situation ser ud og hvad du har råd til. Her kan du naturligvis justere det en smule afhængig efter om man finder sin ønske båd og så kan man hæve det en my. Det er selvfølgelig at vælge noget, som du kan betale på længere sigt. Når du bør beslutte hvordan ens bådlån skal se ud er det lækkert at forstå hvor mange likvider du har i dit månedlige budget til at betale af på det valgte billån.  

Ny eller gammel båd 

Det er vigtigt at du har med i beregningen den normale værdi forringelse som bilen får med tiden. Og om du kan komme ud af et for stort bådlån, for når bilen har erhvervet sig så kraftig en værdinedsættelse, så man ej kan komme ud af billånet ved at sælge den. Går man og betaler for luft og det er selvfølgelig det du mest vil undgå. Derfor er det esentielt, at du ved at det er denne motorcykel du vil have i en længere periode. Ved en ny bilen tilkommer de den mest omfattende værdinedsættelse, hvis motorcyklen forlader sælgeren. Derfra nedsættes båden ikke så stejlt i vurdering. Når man kigger på en ældre motorcykel, som er benyttet eller andet er det vigtigt at du for undersøgt statussen af bilen.  

Så hvis man beslutter at afbetale billånet over 10 år, men du sælger båd efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en bil du ej mere har, det ikke er klogt.  

Hvis man for eksempel skal få en båd og derfor har brug for et MC lån, så er der flere regler for at du kan starte et bådlån.  Man skal være fyldt enogtyve år gammel, du skal have en årlig indtjening på 180.000 kr  

Som lånoptager er der 2 valg i forhold til om det skal være med eller uden førbetaling, altså, at man forudbetaler en andel af det samlede beløb fra køb af. Flere banker kræver i dag, at du lægger ti-tyve provent af det fulde beløb af med det samme ved køb af en ny båd.  
 
Det kan være meget smart at indhente tilbud fra mange forskellige långivere forinden man påtager et valg om hvor man bør starte ens bådlån henne, da der som tit er en variation.