Objektive anmeldelser om alt på vand (svømning, dykning, triathlon og bådudstyr)

Objektive anmeldelser om alt på vand (svømning, dykning, triathlon og bådudstyr)

26. august 2018 Slået fra Af admin

Der er enormt mange ting du kan lave på vand. Det betyder vel minsandten også, at der er enormt meget udstyr du kan ende med at skulle købe på nettet.

Herunder ikke mindst: Svømmeudstyr, dykkerudstyr, triathlonudstyr og bådudstyr.

Det er ikke så lidt endda.

Men spørgsmålet er så, hvor du skal kigge hen, hvis du gerne vil finde objektive anmeldelser af sådan noget udstyr?

For det må, hvertfald hvis jeg skal gætte, være alment kendt, at webshops der sælger udstyr til nogle af ovenstående aktiviteter, altid vil forsøge at sælge dig det udstyr, der giver dem den største avance.

Derfor mangler der også, ifølge min egen mening, også en objektiv instans, som anbefaler dig det udstyr, der er bedst til prisen. Ikke det der giver forhandleren det bedste udbytte og den største avance.

Derfor vil vi også anbefale at i læser bloggen på Rygcrawl.dk.

Sport på vand og hobby i og oven på havet

Havet og vand generelt set, det gælder også en god gammeldags svømmehal tilbyder enormt mange muligheder. Det gælder både for sportslige udfoldelse, men især også for hobbyer.

Nogle af de muligheder har jeg listet her for dig, så det er nemt og overskueligt:

 • Fiskeri
 • Sejlads
 • Picnic på en båd
 • Speedbåds-sejlads
 • Fiskeri med net fra båd
 • Triathlon løb (svømme delen)
 • Åbent vand svømning (også kaldet open water svømning)
 • Dykning
 • Undervands jagt
 • Harpun jagt
 • Svømning (måske primært i svømmehaller, medmindre det er på åbent vand)
 • Fridykning

Det er ikke så lidt muligheder. Denne liste er selvfølgelig langt fra udtømmende. Du kan sikkert finde på mange andre. Ja, det kan jeg sågar selv, eksempeltvis snorkling eller lignende sjove aktiviteter. Det er måske ikke altid lige sjovt at snorkle i Danmark, men mange køber også snorkeludstyr hjemme i Danmark, for at tage det med på ferie.

triathlon udstyr dykkerudstyr svømmeudstyr

På den måde sikrer man sig også at man har det bedste udstyr. Hvilket, jeg også vil komme mere ind på i næste afsnit.

Det bedste udstyr

Hvordan sikrer du dig, at du har fat i det bedste svømmeudstyr, det bedste dykkerudstyr, det bedste triathlon udstyr eller det bedste bådudstyr.

Som tidligere nævnt, så er der en relativt stor sandsynlighed for, at den webshop du ønsker at købe af anbefaler dig noget – som ikke nødvendigvis er det bedste.

Dermed ikke sagt, at det er dårligt, eller at de forsøger at svindle dig. Der kan bare oftest være et økonomisk incitament som enten bevidst eller ubevidst tvinger folk til agere på en bestemt måde overfor kunder.

udstyr til vand

Dette er samtidig også grunden til, at jeg på det kraftigste anbefaler enhver der måtte være på udkig efter “det bedste” udstyr, lige at lægge vejen forbi en blog. Det kan være enhver form for blog, så længe de ikke har interesse i eller en aktie i, at du køber bestemte type varer.

Det er oftest de fleste blogs eller hjemmeside, som ikke er webshops. Sjældent vil du møde nogle, der kender til avance-procenterne hos de forskellige webshops – derfor møder du nok heller ikke en blog der udgiver sig for at være objektivt. Men i stedet faktisk er subjektiv og manipulerende overfor dig.