Derfor skal du købe en dildo med sugekop

Derfor skal du købe en dildo med sugekop

30. august 2018 Slået fra Af admin

Den håndsfrie dildo er den du finder med en sugekop i bunden. Men hvorfor er det så lige, at den er anbefalelsesværdig fremfor de mange andre muligheder?

Det vil du i løbet af dette indlæg få svaret på. Hvis dette indlæg dog ikke er nok, så har de ovre på Lovebuddy også skrevet et indlæg om at købe en dildo med sugekop. Mange af deres argumenter går på den håndsfrie nydelse, ved at man aktivt bruger sugekoppen til at suge sig fast og sidde på en væg.

Selvom det også er et vigtigt argument og bestemt en fordel, så er det altså ikke nødvendigvis den eneste grund.

dildo med sugekopJeg kan hvertfald personligt komme hurtigt på et par andre grunde.

  • De er oftest en smule billigere end normale dildoer uden sugekop
  • Sugekoppen agerer som naturlig stop position – hvilket øger sikkerheden under brug
  • Sugekoppen giver også et godt håndtag til at styre med med dens brede bund.
  • Du kan nemt placere den i opvaskemaskinen oprejst
  • Den er sjovere at købe som gave, da den kan stå oprejst på gavebordet

Der er generelt bare lige dét mere svung i en sugekop dildo sammenlignet med nogle af de normale

Den sjove gave

Nu kom vi lige kort ind på det tidligere, altså det med at du kan anvende og købe en sugekop dildo som gave. Samtidig fortalte vi dig, hvordan det nok i sidste ende var en sjovere gave end en normal dildo.

Men hvad er argumentet helt præcist her? Hvorfor er det ligepræcis den er sjovere, bare fordi den har en sugekop i bunden, som den kan stå på?

Jo ser du. Først og fremmest, så giver den bare en meget mere skæg effekt når den sidder fast på bordet og dingler, end hvis den lå flat ned.

Der er lige en tak mere blikfang i sådan en dildo, når den står og svajer i vinden fra side til side. Derudover så kan den også fungere genialt i diverse festlige lege.

sugekop dildo

Nogle af de festlige lege kunne eksempeltvis være dildo-dart. Altså at i finder/laver en stor dart plade med en glat overflade og runde cirkler eller lignende afmærkninger som angiver point. Herefter skiftes i til at kaste dildoen med sugekoppen først mod målet. Nogle gange kan man med fordel ligge pladen / skiven på jorden. Det gør det en smule nemmere at få sugekop dildoen til at sætte sig fast på pladen. Når den står op af en væg, så sætter den sig ikke i lige så høj grad fast på det sted man rammer.

Derudover kunne en anden sjov og festlig (læs fræk) leg også være, at man spillede bottle flip med den. Pointen er altså her, at man kast dildoen op i luften og lader den slå en salto, hvorefter den skal lande på sugekop-foden på bordet eller gulvet og sidde fast der.

Den første til at ramme, den der rammer flest, eller den der får flest point i dildo dart vinder herefter. Han eller hun kan så passende få den endelige præmie i form af sugekopdildoen i har spillet med.