Optag et minilån trods RKI

20. maj 2019 Slået fra Af admin

Står du i den uheldige situation at du er optaget i RKI? Og står du og mangler et mindre beløb for at få dine drømme og ønsker til at gå i opfyldelse? I disse tilfælde er gode råd dyre, da man ofte har svært ved at låne, når man er optaget i RKI. Dette er dog alligevel gjort muligt, da flere og flere online låneudbydere i dag tilbyder minilån til folk på trods af at de står registreret i RKI. Dette betyder at du kan få råd til det du har for øje og at du kan leve dit liv videre, mens du måske forsøger at komme ud af RKI. Nedenfor kan du læse mere de mange muligheder der er for at finde et fordelagtigt lån trods RKI.

Flere udbydere at vælge imellem online

Hvis du er registreret i RKI og går til din traditionelle bankfilial, vil du næsten med garanti få afslag på selv de mindste lån. Efter Finanskrisen har de traditionelle banker fået skærpet deres regler markant for udlån, hvilket i dag gør det langt sværere at låne penge. Som modsvar til denne ufleksibilitet og standardiserede procedurer, er de online udbydere vundet frem. De er blevet yderst populære især til minilån og processen er også langt enklere. Det er ikke svært at få øje på, hvorfor de er så populære og naturligvis er efterspørgslen efter denne låntype steget markant de sidste år. Som en naturlig udvikling er udbuddet således også steget.

Med et stigende udbud af online aktører kommer naturligt også øget konkurrence aktørerne imellem. De kæmper alle om kunderne, ved at tilbyde noget forskelligt. Dette er bl.a. årsagen til at der nu er åbnet op for minilån trods RKI. Det betyder ligeledes konkurrence på pris, hvilket medfører at du i dag kan optage et online lån til yderst fordelagtige priser. Ligeledes kan du få tilpasset løbetiden så den passer til dine behov.

Sammenlign priser og find det mest fordelagtige lån

Du må altid gøre dig nogle overvejelser inden du optager et lån. Selvom du kun skal bruge et mindre beløb, er det væsentligt at kigge på omkostningerne og ikke blot tage det første og det bedste. Der kan være mange penge at spare i omkostninger, såfremt du bruger lidt tid på at finde det billigste. Dette kan nemt gøres via prissammenligningssider. Her kan du indtaste det beløb du har behov for og straks få en lang liste med de udbydere der tilbyder dette lån. Via listen kan du nemt og overskueligt danne dig et indtryk af, hvad der er det billigste.

Fleksibilitet og diskretion i din låntagning

Når du optager lån i de traditionelle banker, skal du ofte ned i banken og stå skoleret i forhold til hvad du skal bruge pengene til. Ligeledes skal du igennem en omfattende kreditvurdering. Når du er registreret i RKI er det sikkert ikke noget du er stolt af, og det er ikke altid at man ønsker at fortælle hvad man skal bruge pengene til. Online slipper du for alt dette. Her kan du sidde hjemmefra og ansøge om lånet. Du vil typisk få svar med det samme og have pengene til rådighed inden for 24 timer.

Vælg altid den billigste løsning

Når du skal finde et online minilån, skal du altid gå efter den billigste løsning. Altså den løsning med de laveste omkostninger. Her er det væsentligt ikke kun at kigge på renteniveauet, men i stedet betegnelsen ”ÅOP”, der står for ”årlige omkostninger i procent” og betegner alle de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet. Gå altid efter laveste ÅOP, da dette vil blive det billigste lån.