Sådan holder du et brag af en polterabend

28. oktober 2018 Slået fra Af admin

Det er blevet mere og mere udbredt at holde en stor polterabend når bruden eller brudgommen skal sendes afsted mod ægteskabet. Aldrig før har der været så mange mennesker, som tilbyder kurser, workshops og forskellige events, som man kan bruge til den store dag. Det gør heldigvis, at det er blevet nemmere for dem, som skal arrangere den pågældende polterabend. Der er dog også efterhånden så meget at vælge imellem, at det i sig selv kan være svært. Hvis bruden eller brudgommen er meget seksuelle og snakker meget om sex kan man lave en polterabend der involverer sexlegetøj. Man kan få en person til at komme ud og forklare om de forskellige produkter. Det er en sjov ting og det vil helt sikkert være noget, som skaber nogle sjove snakke.

Lad brud og brudgom købe nyt legetøj

Der er visse mennesker, som aldrig ville kunne lide en polterabend, som indebærer sexlegetøj. De ville måske synes, at det var for grænseoverskridende og de ville ikke nyde det. Til en polterabend handler det altid om at kende grænsen og vide hvornår man kan og hvornår man ikke kan overskride den. For en brud eller brudgom bør få skubbet sine grænser lidt da det er med til at gøre dem mere erfarne og lære mere om sig selv. Så hvis man er lidt i tvivl om, hvorvidt bruden eller brudgommen vil sætte pris på en polterabend med sexlegetøj så kan man lige så godt tage chancen.

Det værste er, at brud eller brudgom siger nej og ikke ønsker at deltage. Det vil naturligvis være en skam da det er spild af penge, men ikke desto mindre er det, det værste der kan ske. Når det er sagt er det dog de færreste, som ikke vil kunne se noget sjovt ved sådan et arrangement.

Lad ægteparret få nye metoder med i ægteskabet

Af og til holder man en polterabend hvor brudens gæster og gommens gæster mødes et sted. Her er der for det meste lagt op til en stor fest, hvor der bliver drukket igennem og af og til spist natmad. I stedet for blot at drikke og spise kan man dog gøre noget andet. Man kan nemlig vælge, at det er her, at man får en person med sexlegetøj ud. Der er nemlig noget smart ved at lade brud og brudgom være sammen om at vælge sexlegetøj da det jo alligevel er noget de skal bruge sammen. Det kan gøre, at der opstår en lidt pinlig situation, men det er kun en god ting da der jo er tale om en polterabend.

Alt imens brudparret står og vælger hvad de skal købe kan gæsterne stå og nyde at se dem i en lidt pinlig situation. Det bør også gøres klart, at der er et krav om, at de skal købe noget. For det er for nemt at sige med det samme, at de ikke er interesserede i sexlegetøj. Måske vil de endda sige, at det er noget de aldrig har brugt og det vil naturligvis være løgn.

Kilde: lovejoy.dk