Sådan undgår du at blive snydt af falske webshops og svindel på nettet

Sådan undgår du at blive snydt af falske webshops og svindel på nettet

24. februar 2020 Slået fra Af admin

Svindlere på nettet bliver desværre dygtigere og dygtigere til at snyde folk. De lærer af sine fejl, hvor de så forbedre sig og udnytter rigtig mange mennesker på nettet. Heldigvis lærer vi også om, hvad vi kan gøre for at undgå at få en ubehagelig overraskelse på nettet. Læs videre herunder for at høre om, hvad du kan gøre for at undgå at blive snydt på nettet.

Hold øje med layout og priser

Hvis hjemmesiden ser lidt halvfærdig ud og layoutet er sløset så kan det godt tyde på at det er en falsk webshop, som er ude på at snyde folk på nettet. Det kan også indikere, at hjemmesiden ikke er særlig gammel og den bare er hurtigt smidt op. Hvis priserne heller ikke er særlig præcise og varierer meget, så er der nogen alarmklokke, der skal ringe. Det kan være en måde at tjekke hjemmesidens troværdighed på.

Hvem har startet webshoppen

En anden god at holde øje med når man shopper på nettet er at holde øje med, om man kan komme i kontakt med dem der ejer hjemmesiden. Er der et navn eller et telefonnummer som man kan ringe til, hvis noget går galt. Hvis der ikke er det, så er det lidt et tegn på at det er nogen der ikke vil i kontakt med kunderne og som er ude på at snyde folk uden at blive fundet.

Er produkterne troværdige

Noget du kan holde øje med, er om der er anmeldelser på de produkter som virksomheden tilbyder. Er der en anmeldelse af hjemmesiden et sted? Det er de små ting, der hurtigt at afsløre svindel. En hurtig måde du kan tjekke efter anmeldelser, er ved at gå ind på trustpilot og se om der ligger nogle anmeldelser der.

letstalkaboutit.dk er der anmeldelser af de produkter som de promoverer. Hvis der ikke er det, så kan det godt være tegn på svindel. 

Hold øje med pop-up tilbud

På sådan en dag som Black Friday er der meget svindel. Derfor skal man også passe på med, hvad man klikker på og hvad man køber. Når det lyder for godt til at være sandt, så er det også for det meste det. Hvis du vil læse mere om, hvordan du kan undgå svindel, så kan du trykke her

Pas især på når du modtager en mail om et tilbud, da det kunne være svindel.