Samlelån – Din mulighed for en bedre økonomi

Samlelån – Din mulighed for en bedre økonomi

30. september 2018 Slået fra Af admin

Økonomi er for mange noget man ikke snakker om og noget som bare skal fungere. Ind i mellem, går det skævt og man står måned for måned og har for lidt til at leve for. Det synes man i hvert fald selv.

Hvis du gerne vil have et bestemt rådighedsbeløb hver måned og du igennem en periode er kommet til at købe lidt for meget på afdrag så kan det være svært når alle skal have deres penge til den første.

Samlelån er vejen frem.

Sådan samler du dine lån og får flere penge

Du har sikkert set reklamerne i TV, for hvordan du kan samle dine lån fra forskellige mindre udbydere til et samlet og på den måde spare en del penge. Det er faktisk fuldstændig korrekt.

Når du låner små beløb, betaler du ofte en langt højere rente da de skal tjene penge på små beløb og ofte kort tid. Låne du større beløb er renten lavere men de tjener mere da det tager længere tid at afdrage.

Fidusen her er at kigge på dine lån. De små dumme ting. Det kan være lån til et TV i butikken. Køb af tøj via Viabill eller andre mindre lånevirksomheder.

Når du kigger i papirerne og ser at din rente og ÅOP er skyhøj så ved du at der er noget at sparer. Nogle gange ser du renter på over 220%. Låner du i de større og mere etablerede banker og online muligheder som Santander, BasisBank eller lign. så er renterne mellem 5 %og 18%.

Det er i sig selv meget mindre. Men det bliver bedre endnu

Når du samler dine låne så betaler du også mindre hver måned. Dels fordi renten er meget lavere, men også fordi et større lån ofte løber over længere tid.

Du finder en liste over samlelån her på home-banker.dk. De er eksperter i at hjælpe dig med at finde de rigtige lån til den rigtige pris og ikke mindst er det en side du kan stole på. Trust er vigtigt for dem og de skriver meget på deres blog om hvordan du håndterer din økonomi. Der er i det hele taget rigtig mange muligheder for at få mere styr på tilværelsen ved at kigge der

Hvem er gode til samlelån?

Der findes et antal banker online som er virkelig gode til netop denne type lån.

Oftest kan det bedst betale sig at hente tilbud hos din bank. De kan også hjælpe dig med at beregne om du har råd til det eller finde en god løsning. Desværre stiller bankerne i dag helt urimelige krav til rådighedsbeløb og det kan være meget svært at leve op til.

Online finder du banker som

  • Spargo
  • Santender
  • BasisBank
  • Paymark
  • Foxy Finans

De er alle banker der låner op til store beløb ud til dig og hvor du nemt kan finde muligheder for at samle lån. Det nemmeste er hvis de indfrier dine gamle lån fordi så er du sikker på at få det gjort, men du kan også vælge at låne dem selv og selv betale de gamle lån ud. Dette er meget vigtigt, hvis du skal have flere penge til dig selv.