Nyheder i Esbjerg

Nyheder i Esbjerg

8. september 2018 Slået fra Af admin

Danmarks femte største by Esbjerg er en by i udvikling og drift. Derfor præsenteres der også løbende den ene nyhed efter den anden. Nyheder tæller blandt andet Esbjerg Streetfood. Som navnet antyder, er det et sted hvor man kan købe såkaldt street food, altså afslappet hverdagsmad der sælges fra små boder. Stedet er beliggende i Esbjergs gamle teater lige ved torvet. Det tæller 16 madboder og barer, og har både indendørs og udendørs servering.

Som noget relativt nyt i Esbjerg er også shopping centret Broen. Det stod færdigt for godt et år siden og huser intet mindre end 60 butikker og restauranter – det er hermed Vestjyllands største shoppe mekka med noget for enhver smag.

Også det gamle Posthus på torvet i Esbjerg fik for et års tiden siden en genopstandelse. Det fungerer nu som tre etagers henholdsvis café, gourmet restaurant og sportsbar.

I og omkring Esbjerg centrum

Men det er ikke kun helt i centrum af byen, af nyheder opstår og udvikles. De senere år har hele havnemiljøet fået et gevaldigt løft og modernisering. Man er desuden lige nu i gang med at udvide og anlægge stykket mellem Esbjerg havn og kysten ved Sædding. Efter Sædding kommer Hjerting, også kendt som den gamle, mondæne del af Esbjerg. Her er både sandstrand, badevand, løbestier og vandsport. For få år siden blev hele strandpromenaden desuden fornyet, så det nu danner en perfekt ramme om det smukke Hjerting Badehotel – et efterhånden næsten ikonisk sted, der er særligt populære til bryllupper og  andre store begivenheder.

Wellness i Esbjerg

Wellness og selvforkælelse er vigtige begreber i dagens Danmark. I forlængelse af Svømmestadion Danmark åbnede for få år siden Esbjerg Spa & Wellness. Her kan du forkæle dig selv med saunagus, dampbad, jacuzzi og et væld af behandlinger såsom dybdegående massage. Er du villig til at bevæge dig lidt udenfor Esbjerg, så kan du køre til den nærliggende ferieby Blåvand. Her finder du Blåvand wellness, en skøn oase i forlængelse af en af Danmarks eneste 5 stjernede Camping pladser, nemlig Hvidbjerg Camping.

Er du på udkig efter selvforkælelse generelt, så byder Esbjerg by på en lang række af dygtige kosmetologer, negleklinikker, frisører og massagesteder.

Sidste men ikke mindst så åbner der desuden løbende restauranter, der serverer noget fra alle verdenshjørner – herunder både asiatisk, spansk, italiensk, amerikansk og meget mere.