Sådan bekæmper du skedesvamp

Sådan bekæmper du skedesvamp

17. juni 2018 Slået fra Af admin

Skedesvamp er ganske normalt blandt piger og kvinder, og det forårsager som regel en hel del ubehag såsom kløe, udflåd og smerte, hvilket kan være ekstremt ubehageligt. Men hvordan bekæmper man skedesvamp? Det er utroligt vigtigt, at man sørger for at tage skedesvamp seriøst, så snart det forekommer, da det vil kunne føre til mere seriøse sygdomme. Der findes dog heldigvis flere ting, som du kan gøre, så du kan få bugt med din skedesvamp en gang for alle, og disse vil du blive præsenteret for her i artiklen.

 

Anvend gode og sunde hudplejeprodukter

Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke anvender parfumer eller andre produkter i den kategori for at komme af med svampeinfektionerne og den lugt, som skedesvamp medfører. Der findes et hav af sådanne produkter på markedet, som er produceret til at få skeden til at dufte bedre, men tværtimod kan disse lede til infektioner, i og med at de går ind og ændrer på området. Det kan således hænde, at de rent faktisk går ind og fremmer svampeinfektionerne, da disse produkter vil ødelægge de sunde bakterier. I stedet bør du gå efter gode hudplejeprodukter såsom dem, du finder her på siden. Herudover er det en rigtig god idé at bruge undertøj lavet af bomuld, da bomuld gør, at området omkring skeden lettere vil kunne ånde, og ydermere kan det være en god idé at begynde at gå med løstsiddende tøj.

Gør ekstra meget ud af intimhygiejnen

Når du har svampeinfektioner, er det utroligt vigtigt, at du sørger for at være særligt opmærksom på din intimhygiejne. Det forholder sig nemlig sådan, at det er godt at have sunde hygiejnevaner hver eneste dag, såfremt du ønsker at få bugt med disse infektioner. Det indebærer eksempelvis, at du altid sørger for at bruge en neutral sæbe uden parfume, når du er i bad, da dette kan ændre skedens naturlige pH-værdi. Herudover kan det være en god idé at vaske dig op til flere gange dagligt, når du har skedesvamp, og at du naturligvis sørger for at skifte undertøj efter hvert bad. Ydermere bør du undgå samleje, når du døjer med svampeinfektioner, da det vil kunne problematisere behandlingen. Når du har samleje, vil det kunne resultere i øget ubehag og smerte og dermed gøre seancen ubehagelig, og herudover vil det i værste fald også kunne gøre svampeinfektionens varighed længere. Derfor bør du altid vente til, at du har fået fuldstændigt styr på infektionerne, før du begynder at have samleje med din partner igen.