De 7 bedste mandlige onani teknikker

De 7 bedste mandlige onani teknikker

30. april 2021 Slået fra Af admin

Ved at onanere kan du give dine fantasier nyt liv på en sund og naturlig måde. Hvis du er opmærksom på de bedste onani tip, har du al den viden du har brug for, til at føle dig godt tilpas under en solo-session og sammen med en partner. At glæde sig selv har mange fordele, du oplever mindre stress, dit humør forbedres, din søvn forbedres, og du flyver lejlighedsvis til månen og tilbage af glæde. Som en måde at tale på selvfølgelig. Vil du vide, hvordan man onanere? Vi giver en hånd figurativt og viser dig de 7 bedste onani tip og onaniteknikker.

1. Tag dig tid til at glæde dig selv

Onani behøver ikke at være en quickie. Hvilket er et af de vigtigste onani tip, du skal huske på. Medmindre du selvfølgelig elsker at være hurtig, så fortsæt med det. Ellers skal du tage dig tid til at stimulere dine sanser, når du glæder dig selv. Hvorfor føles det så godt? Og hvad får dit hjerte til at slå hurtigere? Leg med hastighed, bevægelser, positioner, dine hænder og sexlegetøj under onani. Der er mange fordele ved at følge denne onani teknik.

– Du opdager, hvilken bevægelse, hastighed eller berøring der tænder dig.

– At tage mere tid fører til en mere intens orgasme.

– Du vil træne din udholdenhed til længerevarende glæde og en forsinket orgasme.

2. Kom i humør!

Vil du øve onani under det hvide lys på dit badeværelse? Onani er endnu mere behageligt i den rigtige atmosfære. Behagelig onani inkluderer også dine omgivelser. Skab en hyggelig atmosfære når du skal arbejde med en onani teknik. Selvglæde handler om sanserne. Så sørg for, at dine omgivelser er stimulerende. Hvordan?

– Sluk eller dæmp lyset.

– Find erotiske billeder og lyde, videoer, lydbøger, musik eller magasiner.

– Brug puder, en væg eller møbler, og skift din position regelmæssigt.

– Slap af og fokuser på dig selv.

3. Onani teknikker, der fungerer med hele din krop

Hvis du vil øge intensiteten under din onani, er det tid til at arbejde med hele din krop. Onani teknikker er lette at skifte. Så du kan holde det spændende. Og nogle gange så kan det simulere at blive glædet af en anden.

– Brug din anden hånd. Alle har en yndlingshånd til brug under onani. Skift mellem hænderne for en varierende fornemmelse.

– Sid på din hånd, indtil den sover. På denne måde føles det som om en anden rører ved dig. Skub din penis mod din mave og stryg skaftet med din hånd.

– Drej dine hofter i cirkler og skub dem fremad nu og da. Lad dine fantasier få frit spil, og juster hastigheden i overensstemmelse hermed.

– Stød dine hofter frem i knytnæven. Brug din håndflade uden at lade din hånd gøre alt arbejdet.

4. Fokuser ikke kun på din penis

Et af de onani tip, som du altid har brug for at huske, er at lege med dine kønsorganer i deres helhed. Og nej, det er ikke kun din penis. Onani handler om at stryge og ælte dine testikler, skaft og perineum – den del mellem din anus og testikler. Og du vil helt sikkert forkæle dig selv med denne fornøjelse. Du kan stryge, klemme, gnide eller trække disse dele ud af din krop for at intensivere din orgasme under en meget ophidsende solo-session.

En praktisk forklaring på disse onani tip, dine testikler har næsten lige så mange nerveender som din penis. Hvis du vil intensivere din fornøjelse, skal du trække forsigtigt i dine testikler, lige før du når klimaks. Eller stimuler dem med en mini vibrator eller bullet vibrator. Og glem ikke at stryge hele penis skaftet for virkelig at få en kraftfuld orgasme. Nogle gange kan du bruge kunstig hjælp i form af, onani glidecreme og penisringe.

5. Glem ikke din prostata!

Prostata kaldes også undertiden det mandlige G-punkt. Dette er din gyldne billet til en intens oplevelse. Har du ikke brugt din billet endnu? Det er nu du skal gøre det. Start forsigtigt med at gnide ydersiden og indersiden af ​​din anus. Indsæt langsomt en eller flere fingre, og masser blidt din prostata. Den sidder 2 til 3 centimeter inde, ved siden af ​​maven og har den omtrentlige størrelse af en valnød. Øg hastighed og bevægelse, når din fornøjelse opbygges. Fortsæt, indtil du er klar til en blændende klimaks. Kan du ikke finde din prostata med fingrene? Prøv en prostata stimulator!

6. Dette sexlegetøj hjælper dig med at glæde dig selv

Der er et stort antal sexlegetøj, der er specielt udviklet til brug under onani. De kan tilføje meget glæde under en solo-session. Dette er det bedste sexlegetøj, du kan bruge, mens du onanerer.

– En automatisk Blowjob Maskine stimulerer din penis.

– En Fleshlight simulerer en ægte vagina for ekstra glæde.

– En Tenga Masturbator kan bruges på stedet for at gøre din onani endnu mere spændende.

– Eksperimenter med en prostata stimulator for en mere intens orgasme.

– Hvis du ikke er klar til en stimulator, så gå til fornøjelsen af andet anal sexlegetøj, som anal kugler.

7. Oplev rejsen med onani, ikke dens destination

Onani tip, der er kernen i alle andre tip er, aldrig at skynde en onani session. Brug onani som en måde at komme i kontakt med dine egne fornemmelser og fantasier. Og glem ikke at nyde denne rejse med at eksperimentere med selvglæde. Lad ikke dit sind vandre væk, mens du prøver onani teknikkerne og bliv fokuseret på, hvad din krop føler. Overvej hvad der sker, når din krop er ved at ejakulere.

Afslutningsvis af ​​disse onani tip

Du bør nyde ensom tid med din krop så ofte du vil. Uanset om du lige er begyndt at lære om onani teknikker, eller hvis du allerede ved, hvad du kan lide. I en verden af ​​selvglæde er der intet rigtigt eller forkert. Det handler om at udforske din krop og alt, hvad der vækker dig. Denne udforskning kommer automatisk med glæde og afslapning. Jo mere du fokuserer på at implementere et onani tip, jo mere intense bliver dine solo-sessioner. Tag dig tid til din mest intime rejse.