Du skal købe mindst én af disse 10 puder

8. marts 2018 Slået fra Af admin

Vi har taget et kig på 10 puder, som du kan overveje at købe, fordi de i den grad har noget at byde på.

Når det kommer til søvn, er et af de mest undervurderede aspekter, at man skal have en pude, der er på et højt niveau.

Det er ligegyldigt, om du sover på siden, ryggen eller på fronten: En god pude kan gøre en betragtelig forskel i forhold til den kvalitetssøvn, du får eller ikke får. Det er ret simpelt: Puden støtter en af de vigtigste kropsdele.

Det er vigtigt, at puden opfylder de behov, du måtte have. En for blød pude kan gøre sådan, at dit hoved ”falder igennem” den, hvilket giver pres på nakken, mens en for hård pude medfører, at du får en stiv nakke.

Du kan læse en hovedpude test her.

Her er 10 af de bedste puder, du kan finde på nettet:

Fogarty Wool Medium støttepude. En pude, der er 100% bomuld, 100% uldfyldning, og som kan vaskes i maskinen.

Uld er en naturlig temperaturregulator, da uld har en større evne til at absorbere fugtighed og frigive det igen, når fugtighedsniveauet varierer og skifter. Det medfører, at der kommer en garanti på, at man føler, at puden er behagelig kold hele natten igennem.

Puden er særligt god for dem, der lider af allergi, og den har også en fin urtelugt. Hvis du endnu ikke har fundet den helt rette pude, og hvis du gerne vil prøve noget nyt, kan det her være svaret på din søgen efter en ny og rigtig god pude.

Pris: 280 kroner.

Feather and Black Duck Down Super King Pillow. Denne pude har bare det hele og er ualmindelig behagelig at lægge sit hoved på. Puden er hoppende, selvom den vejer mindre end sine modparter.

Det er 100% kvalitetsbomuld, der er blevet brugt i produktionen af puden, og komforten på puden er på et fantastisk niveau.

Pris: 750 kroner.

Debenhams ”J” af Jasper Conran. Denne pude har al den luksus, som man efterspørger, når man vil have den bedst tænkelige søvn.

Puden er praktisk, har en fin pris, og den kan vaskes i maskinen. Puden er letvægt, blød og har et bomuldsstof, der kan ”trække vejret”, hvilket får puden til at føles sund og på nogle måder mere venligsindet for hovedet end mange andre puder. Nogle af puderne kommer i to, hvilket giver god mening taget i betragtning af pude-populariteten blandt kunderne.

Pris: 450 kroner.

Soak and Sleep Ultimate Goose Down Pillow. Det kan godt være, at det lyder en anelse skørt, men denne pude har et meget flot design – og der er ingen grund til at grine, før du rent faktisk har set den.

Rektangulær men med flotte sølvlinjer, som tydeligt indikerer en vis kvalitet, man ikke skal spøge med, og tilmed på et prisniveau, der er fair. Den er blød, men støttende, og den er perfekt som sovepude.

Pris: 420 kroner.

Julian Charles Anti-Allergy Pillow. Denne anti-allergisovepude er solid i forhold til sin pris. Den er fyldt med godt indhold, der gør, at den fremstår blød, og den er god hele året rundt. Den er et godt alternativ til de personer, der døjer med allergi.

Den har også en fin pris for dem, der starter deres søgen efter deres sovepude-soulmate.

Pris: 100 kroner.

Eve The Pillow. Det her er en pude for dig, der vil have en solid og stensikker søvn. De ansatte på Eve tror på, at en god dybde i puden øger kvaliteten af ens søvn. Tilmed en dybde, der passer alle hovedformer og tilpasser sig det enkelte hoved.

Puden er robust og tilbyder støtte, uden at den føles hård. Du kan føle dit ansigt synke ned i puden, og de fleste er overbevist om, at det er sådan, fremtidens puder kommer til at være.

Pris: 590 kroner.

Silent Night Studio Pillow. Om muligt den klogeste pude, der nogensinde er blevet lavet. Den er lavet med tre lag fyld, og alle tre lag er med forskellig slags vægt og fyld, hvilket giver op til syv forskellige kombinationer. Ryk en eller to lag for at finde den rette mængde, der støtter dig.

Det er en super opfindelse i forhold til gæsteværelser, hvor hver gæst har egne præferencer. Puden kan vaskes og er afsluttet med et blødt touch.

Puden er af et antiallergisk design, som holder støvmider væk.

Pris: 500 kroner.

Tempur Original Queen Pillow. Når du er kommet over de første skavanker, som der vil være med denne her pude, der hverken er rektangulær eller hoppende i sin form, bliver Tempur-puden din bedste ven.

Dem, der har oplevet nakkeproblemer, vil aldrig tage andre puder i brug efter Tempur-oplevelsen. Designet er buet, hvilket gør, at din nakke får ekstra komfort. Du skal ikke blive overrasket, hvis du vågner en morgen og finder ud af, at du slet ikke har bevæget dig bare én centimeter gennem nattens løb.

Pris: 850 kroner.

Casper-pude. Fra de prisvindende madras-skabere er det her, hvad Casper kalder en ”pude i en pude”-design. I praksis betyder det, at der indeni er en støttepude, som gør resten af puden mere komfortabel.

Den støttende del af puden sikrer, at der bliver taget hånd om nakken og rygraden. Puden sikrer også tolerance over for ansigtsbevægelser gennem natten. Materialet, der er blevet brugt, er 100% bomuld, så den føles kold til huden.

Puden kommer i to størrelser og er et kvalitetsmærke, som få i pudeindustrien kan matche. Taget i betragtning af, hvor god en pude Casper-puden er, er prisen okay, selvom den er i den lidt højere ende.

Pris: 600 kroner.

Ikea Ärenpris-pude. Man kan nå ret langt med Ikeas puder, selvom de ikke altid har det bedste ry. Den fine pris er bemærkelsesværdig, og det til trods er kvaliteten ganske fin.

Puden er ganske stor, men også blød på en måde, der giver komfort. Den har selvfølgelig ikke samme dybde i forhold til at give ekstra komfort og tilpasse sig det enkelte hoved, men taget i betragtning af prisen, er der ingen tvivl om, at den er okay kørende i forhold til de andre. Men heller ikke meget mere end det.

Pris: 120 kroner.

Hvis du har behov for yderligere information om hvordan du skal vælge den rette hovedpude for lige præcis dig, kan du læse mere her.