Hundeejere bør male deres hjem

Hundeejere bør male deres hjem

2. september 2021 Slået fra Af admin

I Danmark er vi både glade for at have hund, og for at have et hjem holdt i moderne stil. Det er to ting, der sagtens kan gå sammen, men man skal som hundeejer være mere opmærksom på hjemmet, end andre behøver det. Hvis du har hund og sætter pris på et flot interiør og en klassisk nordisk indretningsstil, så bør du læse med her.

En stil der forpligter

Den nordiske minimalisme, som blandt andet finder sit udtryk i danske designklassikere indenfor møbler og lamper, og som også er at finde i Ikeas udtryk med mange flere, den forpligter. Det gør den fordi man ikke kan gøre minimalismen halvt, uden at den helt mister sit formål. Man må holde stilen stramt, og de hvide farver skal dominere. Hvis man har hund kan det godt være svært at holde denne stil, simpelthen fordi en hund har det med at gøre sit miljø beskidt med tiden. Det er dog en form for snavs, man som hundeejer nemt kan blive blind overfor.

Start forfra med maling

Det er virkeligt svært at se det snavs, som langsomt akkumulerer hver dag, fordi man har en glad vovse, der går og gnubber sig op ad snart sagt alting. Derfor er det rigtig smart simpelthen at starte forfra med års mellemrum, og få malet. Når du maler dit hjem, så kommer du i bund, og så er der med garanti flot og pænt. Det er ikke særligt dyrt at få en maler ud, og du kan nemt finde en maler på nettet. Søg eventuelt på oversigt over malere og dit område, Fyn, Sjælland eller Jylland, og du vil hurtigt finde din næste maler. Der er sågar sider der hjælper med at indhente tilbud til dig, helt gratis. Så er du sikker på, at prisen ikke er for høj.