Kvit smøgerne og skift dem ud med el-cigaretter

27. december 2017 Slået fra Af admin

Har du planer om at kvitte smøgerne, er en e cigaret fra Easy to Smoke løsningen for dig. Den elektroniske cigaret er både enkel og stilfuld i sit design, og så sparer den dig for de mange tusinde skadelige tilsætningsstoffer, som findes i en almindelig cigaret.
Produktet er et sublimt hjælpemiddel til at trappe ud af sin nikotinafhængighed, da man som forbruger har mulighed for selv at regulere sit nikotinindtag. Den e-juice, som skal bruges i cigaretten, kan nemlig fås med et nikotinindhold fra 0 mg. til 20 mg. E-juicen findes desuden i mange forskellige smagsvarianter som f.eks. fersken, spearmint og tobak. Det er altså op til dig, om du vil ryge e-juice med nikotin eller bare med en af de forskellige smagsvarianter.
En e-cigaret lugter i modsætning til almindelige cigaretter ikke, og så er det væsentligt billigere at ryge elektroniske end almindelige cigaretter. Desuden er e-cigaretter ikke omfattet af rygeloven.
Dampen indåndes præcis som røgen fra en almindelig cigaret, men skåner dig for de ca. 4000 skadelige tilsætningsstoffer, som findes i de almindelige cigaretter. E-cigaretten består af tre dele: en atomizer/clearomizer, et batteri og et mundstykke, og hver enkelt del kan selvfølgelig købes hos Easy to Smoke.
En atomizer er det sted i cigaretten, hvor dampen dannes, mens en clearomizer er en model, hvor atomizeren er slået sammen med væskebeholderen og dermed danner en tank. Clearomizeren er lavet i klar plastik, som gør det nemt at følge med i, hvornår det er tid til at fylde mere væske i.
Easy to Smoke tilbyder også en bred vifte af vægstik og opladere til e-cigaretter. Derudover findes der selvfølgelig forskellige tasker og holdere til udstyret til de rigtige entusiaster. Hos Easy to Smoke tester vi alle vores produkter for at sikre vores kunder den bedste kvalitet.
Held og lykke med dit rygestop!