Mangler du gave ideer til din partner, så læs med her

Mangler du gave ideer til din partner, så læs med her

5. november 2021 Slået fra Af admin

Nu det jul igen og julen varer lige til påske….

Ja julen er en hyggelig tid og det er også den tid hvor vi giver hinanden flest gaver. Det er bare ikke alle der syntes det er så fedt, hvis ikke de har gode ideer til hvad de skal give deres kære. Specielt din partner kan være svær at købe noget til, for du har næsten brugt alle de kreative ideer de sidste mange år. Det er dog ikke helt umuligt at finde en god gave uden koster en formue. 

Mænd og deres gaver!

Ved mænd kan den være lidt tricky, de ønsker sig store ting som nyt tv, computer alufælge, speedbåd eller andet i en størrelse hvor det er svært købe det som gave uden at melde konkurs. Der findes dog tit også mange småting de vil blive rigtig glade for. Har han f.eks. en hobby, dyrker sport eller er gør-det-selv mand. Ja så er der masser af muligheder. Små ting til hobbyen, sporten eller noget værktøj er her rigtig gode gaver. Stort set alle mænd er også gadget freaks, så det åbner også for sjove ting til mobilen eller computeren. Ikke mindst må man heller ikke glemme en god spiritus. De fleste mænd drikker enten whiskey, rom eller cognac. Det kan også være noget andet, men en god flaske sætter de altid pris på. 

Kvinder og deres gaver!

Kvinder har stort set altid langt flere ønsker, og dermed også langt flere små ønsker. Det er gode nyheder for din konto, da den så ikke nødvendigvis skal tømmes helt. Vi bliver dog nød til at tage et par faldgruber i betragtning. Det er super godt at købt frækt lingeri til hende, du skal blot have styr på størrelsen. Det duer ikke at købe det 2 numre for stort, det høster nok ikke de store smil. Uanset hvad, så er tøj, sko og lingeri en god gave hvis du har styr på størrelsen ( ellers hold dig til gavekortet ). Hende ynglings parfume er også en god gave, tjek badeværelset og se hvad der er ved at være tomt. Noget der også er en vinder ved kvinder wellness. Gavekort til hudpleje og spa er altid ren luksus. 

Gaverne til jer!

Noget man tit glemmer i alt det her juleræs er forholdet. Så for at vende lidt op og ned på det hele, er det en ide at prøve at gøre rigtig meget ud af det. Specielt det intime kan man lige booste godt og grundigt med en fræk erotisk julekalender. Her får i boks fyldt med sexlegetøj og lingeri. Hver dag skal i åbne en nu kasse og se hvad der gemmer sig. Får det arrangeret rigtigt det hele, så kan december hurtig blive årets hedeste måned.