Sådan kan du øge din boligs værdi

Sådan kan du øge din boligs værdi

3. november 2021 Slået fra Af admin

Invester i fast ejendom. Dette er et af de mest almene råd til folk, der ikke ønsker at klatte penge ud ad vinduet. Af samme årsag sørger de fleste for at købe sig et hus, når de har lagt studietiden bag sig og haf fået familie og fast arbejde. For boligen spiller en stor rolle i folks økonomi. Det er nemlig en investering i dit helt eget projekt. Og hvorfor ikke investere mest muligt i projektet – særligt hvis det skal sælges en dag!

Her kommer 3 simple råd, hvormed du kan øge husets værdi.

Energieffektivitet

Energi spiller en kæmpe rolle på boligmarkedet. Og med den aktuelle klimadebat er det slet ikke utænkeligt, at det kun bliver et endnu større tema fremadrettet!

Et hjem med god energieffektivitet, er et hjem, som er ordentligt isoleret og som varmes op på en god måde. Her er solvarme, jordvarme og andre grønne metoder i særdeles høj kurs, fordi det kan sikre billigere forsyning og samtidig er bedre for miljøet.

Ved solvarme kan de blive nødvendigt et leje en kran for at få etableret pladerne på dit tag. Her kan du kontakte BAS Kraner, som har afdelinger på både Sjælland og Fyn samt i Jylland.

Nyt tag

Taget er ikke kun til pynt, men spiller en stor rolle i forhold til at beskytte huset mod det barske klima i Skandinavien. Derudover, så pynter et nyt flot tag selvfølgelig. De to forhold gør, at husværdien bliver hævet, fordi huset fremstår mere velholdt og visuelt præsentabelt.

Haven

Skal du sælge dit hus til en familie med børn, er det ikke kun vigtigt, at de kan se sig selv i selve huset, men også ser mulighederne ude i haven, på terrasse m.m.

En flot have er muligvis ikke noget, der hæver selve husets finansielle værdi, men det kan gøre det til at mere attraktivt købsmål, da det er et vigtigt parameter for rigtig mange.